СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

събота, 10 март 2012 г.

Трябва да издигнете пирамида на Божествената Реалност във вашето съзнание




Гуатама Буда, 10 март 2005

Аз съм Господ на Света, Гаутама Буда, аз дойдох днес чрез този посланик, който ми дава възможност да говоря чрез него.
От времето на моето въплъщение на тази планета като принц Сидхарта аз идвах тук много пъти и присъствах в храмовете на тези, които бяха готови за моето присъствие. Аз продължавам да правя това и сега. Постигането на степен Будда ви позволява да проектирате своето присъствие в много индивиди, намиращи се в различни системи на света.
Затова част от мен може да присъства едновременно в мнозина на тази планета.
Трябва да ви съобщя, че присъствам и в този посланик, колкото и странно да ви се струва това. Степента на моето присъствие се определя от достиженията на човека в даденото въплъщение и то може да се изменя в различните моменти от време. Сега моето присъствие в Татяна е 50%. Това е доста много и то й позволява да достига 33 ефирно ниво, от което тя приема тези диктовки.
Аз искам да открия малко от тайната как става това.
Отначало ние повдигаме вибрациите на посланика като нагнетяваме енергия от Светлина в чакрите. При това всички тела се координират и става съзвучни с Висшата Реалност на Битието. Когато степента на съзвучие достигне най-високата възможна за дадените обстоятелства точка, ние започваме да изпращаме енергия носеща определена информация към низшите тела на посланика.
Това е все едно, като че ли напълваме някакъв резервоар с енергията на Светлината.
 Капацитетът на резервоара е определен от индивидуалните достижения на посланика. След това тази енергия се преобразува в достъпна за възприемане форма във вид на мисли и образи, които възникват във физическия мозък на посланика и могат да бъдат произнесени или записани. По време на записването на тези мисли и образи се използува вътрешния език на посланика и присъщата особеност на словесните й формулировки.
Затова изначално чистата енергия, носеща в себе си абсолютната Истина, на този етап на преобразуване се оцветява от светогледа на посланика и се ограничава от неговото външно съзнание.
Аз описвам така подробно механизма, който използваме за предаване на тези диктовки, за да разберете, че ние нямаме никакви тайни от вас. Ние сме готови да открием всички тайни на Космоса. Въпросът е в това, готово ли е вашето съзнание да приеме тези тайни? Ще може ли то да издържи?
Затова всеки път част от Истината се предава не във вид на думи, а във вид на енергия, която текста на съобщението носи. Това ни позволява да заобиколим външното ви съзнание и да се обърнем директно към онази част от вас, която никога не е забравяла за своя Източник и да пробудим тази ваша част.
Затова основната задача, която желаем да решим с предаването на диктовки чрез този посланик, е да пробудим паметта ви за вас самите  и да изведем тази  дълбока памет до вашето външно съзнание.
Вие забелязвате, че тези диктовки се дават на много обикновен език. Те не съдържат никакви объркани изречения, умни истини. Защото в действителност Божествената Истина е много проста и тя е достъпна дори за съзнанието на бебе. По-точно тя е достъпна по-скоро само за съзнанието на бебе.
Така нареченият жизнен опит, който придобивате по време на пребиваването си на Земята, като правило затруднява възприемането на тази Истина.
Вашият жизнен опит е това, което ви позволява да съществувате в условията на физическата илюзия. А за да осъзнаете Божествената Истина по-скоро се изисква да се откажете от този физически, придобит от вас опит.
Това е качество, на което ще се наложи да се научите. Вие трябва постоянно да усещате присъствието в себе си на две начала -духовно начало и физическо начало. Трябва постоянно да помните, че духовното начало е вашата главна част, а физическата ви част е преходна и тя е необходима само на определен етап в индивидуалната ви еволюция.
 Когато отъждествяването ви с вашата истинска духовна идентичност достигне определена критична точка, вие ще започнете постепенно да губите нереалната си част. Телата ви ще стават все по-малко и по-малко плътни и постепенно ще се избавите от физическите си тела. Но трябва да разберете, че това не е едновременен процес. Това е процес, продължаващ стотици хиляди и милиони години. Едновременно с изменението на физическите ви тела ще се изменя и окръжаващата ви обстановка във физическия свят, която по своята същност просто се явява огледало, отразяващо вашето съзнание.
Затова след стотици хиляди години вие ще съществувате в друг, по-малко плътен свят. Но това ще стане след като промените съзнанието си.
 Затова вие разбирате, че всичко, което е твърде привързано към вещите на този илюзорен свят няма да може да съществува в новата реалност, която е план на Бога за тази планета, точно така, както и за другите планети на света.
И наистина, такива хора ще се оприличат на миналогодишна трева, която няма да може да съществува в новия свят и трябва да бъде изгорена в космическата пещ.
Ние идваме отново и отново, за да пробудим съзнанието ви за осъзнаване на новата епоха, новото време.
Ние няма да се уморим отново и отново да повтаряме едни и същи неща. Ще правим това отново и отново, докато не престанете да се вкопчвате в стария свят, в своя стар физически дом, който ви е служил с вяра и правда и в който сте имали възможност да получите всичко необходимо за развитие на душите си.
Но сега настъпи време да се преместите в нов, по-съвършен дом. И именно точно сега настъпи етапа, през който трябва да построите този дом.
Това строителство се извършва вътре във вас чрез изменение на вашето съзнание и това е  грандиозно строителство. Вие трябва да издигнете пирамида на Божествената Реалност във вашето съзнание.
Вие вече правите това, вече издигате тази пирамида четейки тези диктовки, получавайки необходимата информация във вид на думи и енергии, необходими за преобразуването на вашето съзнание.
Аз се радвам на тази среща с вас и ви желая успех по вашия път.
 
АЗ СЪМ Гаутама и аз се надявам на среща с вас в близко бъдеще чрез този посланик.
© Татяна Микушина, 2005

Няма коментари:

Публикуване на коментар