СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

събота, 17 март 2012 г.

Чувството за борба не е Божествено чувство
Възлюбеният Алфа, 18 март 2005 г.



 
АЗ СЪМ Алфа. Аз дойдох. Според закона мога да вляза в храма на посланика само по покана.
Татяна ме покани. И ето, аз имам възможност да говоря отново с вас.
Желанието на небесата е да продължим да говорим чрез този посланик, докато не се изменят външните или вътрешните обстоятелства.
Вашият свят е подобен на блато и щом вибрациите на някой човек започнат да се отличават много от средното ниво, то опозицията на Закона започва да предприема усилия с всякакви средства да заглуши източника на опасност за тях.
Високите вибрации се възприемат от почти всяко същество, свързано по един или друг начин с вашия свят, като източник на опасност. Тези вибрации на Светлината действително носят в себе си опасност. Те разрушават всичко, което не съответства на Божествения замисъл на следващия етап на космическата еволюция.
Времето се промени. И ако по-рано ние можехме да действаме чрез нашите посланици и това действие можеше да се оприличи на поточе светлина, то сега това по-скоро прилича вече на водопад от Светлина.
Ние се стремим да напълним вашия свят с колкото е възможно по-голям поток Светлина. И този поток ще трябва буквално да разруши всичко, което не съответства на замисъла на Бога за следващия етап на еволюцията на Земята.
Затова съпротивлението е голямо. И линията на фронта минава през сърцата на нашите вестители.
Това наистина е велика битка, изискваща голямо напрежение на силите.
Нов етап, нова Космическа възможност. И съпротива срещу тази възможност.
Две сили, формиращи тази Вселена, които външно изглеждат противоположни една на друга, в действителност просто участват в изпълнението на Замисъла на Твореца за тази Вселена.
Едната сила способства за проявяването на илюзиите, за създаването на проявените светове. Другата сила способства за завръщането на този проявен свят в изходното състояние на Непроявено Всезнание.
През първия етап на разгръщането на Вселената тази сила, която способства за създаването на илюзиите, среща съпротивление от страна на силата, която се стреми да съхрани първоначалния покой.
След преминаването на критичната точка за тази Вселена, силите сменят ролите си и съпротивлението идва от страна на силата, стремяща се да съхрани илюзиите.
Това са силите, които в различните философски системи се наричат Ян и Ин, мъжко и женско начало, сили на доброто и на злото.
И вие виждате, че и двете сили се явяват необходими части от замисъла на Твореца. Те се допълват една друга и колкото е по-голяма плътността на света, толкова по-враждебни са тези сили една на друга.
И колкото по-фин е света, толкова по-хармонично е взаимодействието на двете основни сили в тази Вселена.
Преодоляването на привидната враждебност на тези две сили вътре във вашето съзнание е главна част на даваното тук Учение.
Чувството за борба не е Божествено чувство. То е присъщо само на плътните светове. И трактовката за значението на битката на Небесата, която се дава в много учения, има съвършено друг смисъл. И този смисъл е различен в зависимост от нивото на съзнание на еволюиращите същества.
Имаше етап, когато беше допустимо да се тълкува тази битка като битка между ангелите на Небесата. Това съответстваше на нивото на съзнание на човечеството на този етап.
Сега настъпи моментът, когато е необходимо да се замени образът на биещите се ангели във вашето съзнание с образа на взаимодействието на двете противодействащи сили в тази Вселена.
Колкото по-близо до Истината разглеждате взаимодействието на тези две сили, толкова по-малко болезнен за вас ще бъде преходът на вашата планета на новото ниво на разбиране на Божествената Истина.
Правилното разбиране на ставащата в този свят битка ще ви избави от много грешки по духовния ви път, свързани с желанието да отстоявате със сила вашето разбиране на истината.
Вие можете да утвърждавате Истината, но не трябва да се борите с всеки, който по ваше мнение разбира тази Истина неправилно и единствено въз основа на вашата преценка подлежи на наказание и съд.
Позволете да съди този, на когото това се полага. Не се опитвайте да съдите с вашето човешко съзнание за нещата, които за сега не са достъпни на вашето разбиране.
Пребивавайте в Мир, пазете чувството за Любов и Хармония, и всичко ще ви се приложи.
Аз дойдох специално, за да дам това важно Учение. И се надявам, че ме разбрахте.
АЗ СЪМ Алфа, вашият Отец на Небесата!
© Татяна Микушина, 2005




Няма коментари:

Публикуване на коментар