СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

неделя, 11 март 2012 г.

ЕКСПЕРИМЕНТЪТ НА ВЛАДИЦИТЕ

Санат Кумара12 март 2005г         АЗ СЪМ Санат Кумара, дошъл отново чрез моя посланик.Случи се ...


Санат Кумара
12 март 2005г

        АЗ СЪМ Санат Кумара, дошъл отново чрез моя посланик.
Случи се така, че обстоятелствата във външния свят засега не дават възможност да се осъществи замисленото и ние решихме да отложим нашия експеримент за неопределено време.
Физическият свят е непредсказуем и не се поддава на прогнозиране. Винаги има вероятностен сценарий за развитие на събитията, но доколко този сценарий ще се проиграе никога не е възможно да се предскаже.
Ние започнахме този експеримент, за да можем чрез взаимодействията на двама души намиращи се на противоположни краища на земното кълбо, благодарение на тяхното съзвучие с Божествената Реалност да получим възможност да координираме техните действия, основавайки се на насоките получени отвътре, от тънкия план. На първия етап експериментът беше успешен.
Ние успяхме чрез Лорейн да съобщим на Татяна да се подготви за приемане на диктовки.
Тя прие условията на експеримента и с чест изпълни работата по приемане на послания от тънкия план.
Следващият етап трябваше да бъде приемане на достоверността на тези послания на другия край на земното кълбо от Лорейн. Но това не стана.
Както винаги сработи  стереотипа на предишното поведение. Това, което не съвпада със собственото възприятие на Божествената Реалност и собствените вибрации се отхвърля от външния съзнателен ум.
Затова ние сме принудени на този етап да отстъпим. Не защото не искаме да продължим този експеримент, а защото както винаги се натъкнахме на сложността на преодоляване на стереотипите на външното съзнание на посланика. В дадения случай Лорейн.
Но нищо което се случи през тези дни, не е напразна загуба на сили и енергия.
Аз моля Татяна да публикува резултатите от този експеримент в своето издание “Сириус”.
Важно е хората да получат представа за това към какво се стремим ние, какво искаме да постигнем на този етап.
Продължаването на този експеримент ще зависи от развоя на по-нататъшните събития. Ние ще се постараем да ви информираме чрез нашия посланик Татяна за това, което сметнем за необходимо да доведем до вашето внимание. А сега аз се прощавам с вас и помнете, че надеждата ни за успешно завършване на този експеримент никога няма да ни остави.
Съгласно древната мъдрост, не може да се надява на решение на какъвто и да е проблем само съзнание, което напълно се е откъснало от Божествената Реалност.

              АЗ СЪМ Санат Кумара. До нови срещи.
© Татьяна Микушина, 2005             
                                                                                    



Няма коментари:

Публикуване на коментар