СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

събота, 10 март 2012 г.

Настъпи времето да се завърнете в Бащиния Дом

 
image



Възлюбеният Алфа, 8 март 2005

Мои възлюбени деца, АЗ СЪМ Алфа. Преодолях огромно разстояние, не физическо, а разстояние в съзнанието на този Посланик, за да получа възможността сега да говоря с вас.
Деца на Земята, дойде времето на космическата възможност, за което сте слушали от устата на посланиците и пророците през последните няколко хиляди земни години.
Това е време за пряко и непосредствено общуване, когато вашите сетивни органи няма повече да ви ограничават във възприемането на Божията Реалност. Това е време за преход към ново, по фино ниво на съзнанието.
Съгласете, че възможностите на вашите сетивни органи и възможностите на вашето съзнание са твърде ограничени.
Вие сте хванати в капана на вашето ограничено съзнание, в който сами сте избрали да попаднете. Вие си мислехте, че ще бъдете господари на своята съдба, на своята планета. Вие искахте да станете богоподобни, но предварително ограничихте своя свят в рамките на тази планета.
И точно както идва време пиленцето да се излюпи от яйцето, така за вас дойде времето на космическата възможност, когато трябва най-накрая да излезете от пределите на вашия свят.
Как да се постигне това? Необходимо ли е да строите все нови и нови, все по-съвършени летателни апарати, все по-мощни и по-мощни телескопи?
Не! Пълното достигане на далечните светове и безпределността, за което ви предупреждаваха пророци и посланици в миналото е вътре във вас. Вие сте създадени по Божий образ и подобие и следователно няма нищо невъзможно за вас в творчеството.
Творете! Съзиждайте! Устремявайте се!
Търсете и ще намерите!
Търсете не в света, който ви заобикаля. Търсете в дълбините на своето сърце.
Слушайте сърцето си. Тази здрава връзка между вашето същество и мен вашия Отец, никога не е прекъсвала. Просто като всички самонадеяни деца в преходна възраст, вие искахте сами да опитате. Да се изпитате. Аз не ви пречих. Вие правихте със своите тела и със своя свят всичко, което пожелаехте.
Но дойде краят,  времето, което ви бе дадено за експериментиране свърши.
Време е да се връщате у дома, при своя Отец.
Мнозина няма да се върнат.  Защото разчитаха, твърде много разчитаха на плътта,  на съмнителната илюзия, окръжаваща ви във вашия илюзорен свят.
Вие създадохте илюзията със своето съзнание, като ползвахте моята енергия. И сами затънахте в тази илюзия.
И както децата, когато срещнат някоя трудност, търсят помощ и се обръщат към родителите си, точно така и вие сега трябва да се обърнете за помощ към мене, вашия Отец на Небесата.
Дойде време за обръщане на циклите, времето на разгръщане на илюзиите се заменя с друг етап на космическата пиеса – свиване на проявените светове. Вероятно сте запознати с някои източни системи за мирозданието. Дишането на Единия. Въздишката на Брама. Вдишването на Брама. Разширение на  Вселената и нейното свиване.
Това не е едновременен процес, самата точка на обръщане на процесите продължава милиони години и тази продължителност е различна за различните системи на световете в зависимост от степента на тяхната материалност.
За вас сега е важно да разберете, че свърши времето за умножаване на илюзиите и настъпва времето за разделяне с илюзиите.
Това ще заеме много време по земните мерки, но този процес вече започна. Независимо дали искат някои непослушни деца или не. Илюзията трябва да бъде отстранена. Съзнанието трябва да се измени.
И всичко, което упорства, което се съпротивлява на Закона, ще бъде просто изпратено за претопяване в космическата пещ, подобно на миналогодишната трева или слама.
Когато пораснат, децата напускат бащиния дом. Те се вливат в живота, създават, творят своя живот, експериментират. За съжаление, блуждаейки по пътищата на живота, не всички се завръщат в бащиния дом.
Аз ви викам сега у Дома. Аз се обръщам към всички мои синове и дъщери. Обичам ви всички независимо от това, което сте вършили неправилно в този или някой друг от своите животи.
Дойде време да се върнете в Бащиния Дом. Аз дойдох, за да пробудя вашето съзнание, паметта ви  за вашия Източник.
Аз дойдох да ви напомня за вашата първа Любов.
Върнете се. Чуйте моя зов.
Стремете се към съприкосновение с фините светове в сърцето си. Започнете да опознавате другата реалност. И тя ще влезе във вашето съзнание. Вашето съзнание ще се разшири и ще може все повече и повече да възприема тънките светове.
И ще падне пелената от очите ви, и ще видите Ангелите и елементалите. Вие ще видите царството Божие около вас. Това царство, което се стремите да достигнете във  физическия свят ще дойде при вас, когато се откажете  в съзнанието си от този физически свят.
Дерзайте. Стремете се.
И аз ще ви срещна с разтворени обятия в Бащиния Дом.
АЗ СЪМ Алфа, ваш Отец на Небесата и аз очаквам вашето завръщане с нетърпение и Любов.
© Татяна Микушина, 2005

Няма коментари:

Публикуване на коментар