СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

сряда, 28 март 2012 г.

Планетата ви навлиза в цикъл, водещ до разделяне с илюзиите
Възлюбеният Сарапис Бей, 29 март 2005 год


АЗ СЪМ Серапис, АЗ СЪМ дошлият.
Създаването на тази Вселена и нейното развитие е свързано с преодоляването на хиляди препятствия. Тези препятствия се пораждат от взаимодействието на двете основни сили, действащи в тази Вселена. Изначално чистия Божествен Замисъл при започване на диференциацията, на проявлянието, изпитва съпротивление от страна на силите, пребиваващи в покоя на вечното блаженство. Тези сили препятстват началото на проявяване на Вселената. Те не бързат да излязат от първичния покой на блаженството. Точно така, както вие не бързате да се пробудите сутрин от сън, особено ако сънят ви е бил сладък, както в детството.
Минава време и Вселената започва да изпитва съпротивление от страна на силите, които не искат да се завърнат към първоначалния покой. Също както човек, потопил се твърде много в проблемите на деня, не бърза да заспива.
Но точно по същия начин, както неизменно се редуват ден и нощ, период на бодърстване и период на сън, тази Вселена има своя ден, своето бодърстване и своя покой, отдих.
Всичко е подчинено на своите цикли. И на циклите вътре в циклите.
Вашата планета навлиза в цикъл, водещ до разделяне с илюзиите. Обаче човешките същества така са потънали в тази проявена илюзия, че се съпротивляват на установения порядък.
Вие имате безсмъртна част, вашата Висша Част. Имате и тленна част - вашите четири низши тела. Вашата Висша Част се подчинява на Божествения закон защото по време на цялото ви странстване като индивидуалност в този проявен свят, тя никога не е губила връзка с Твореца. Вашата низша част на определен етап от еволюционното развитие е изгубила своето чувство за единство с Твореца на тази Вселена и чувството за своето единство с цялото мироздание.
Тя е пожелала да живее свой отделен живот и се е заблудила в джунглите на илюзиите. Колкото и дълго да продължава странстването на душата по просторите на космоса, настъпа моментът, когато трябва да се завърне от илюзорния свят в Реалния Свят на Бога. Ето сега  е настъпил такъв етап. Етапът на отказване от илюзиите и етапът на завръщане в Реалния Свят.
Затова ви е даден водач, ваш Ангел Пазител, вашето Свято Христово Аз. Този водач трябва да ви изведе на верния Път, Пътят на завръщане в Царството на Отеца.
Цялото външно учение, което даваме чрез този посланик или чрез който и да е наш посланик, има за цел да установи връзка с тази част от вас, която помни кои сте вие. Колкото по-здрава бъде връзката с реалната ви част, толкова по-бърз за вашата индивидуалност ще бъде пътят на завръщане у Дома.
Всички истински посвещения, които давах на моите ученици и които дават на своите Ученици другите Владици са насочени именно към това, да преодолеете съпротивата на вашата илюзорна част и да осъществите контакт с вашата безсмъртна част.
Онези от вас, които са посещавали моята Обител, моя Храм в Луксор, трябва да си спомнят сега за знанията, които получиха там.
Аз съм строг учител и изисквам изключителна дисциплина от моите ученици. Защото ако ученикът не се подчинява на избрания от  самия него Учител, такъв ученик няма право да премине обучение под наше ръководство.
 Повелята на времето е такава, че вашето обучение и вашите посвещения преминават в обичайния живот. На вас не ви е нужно да пътувате на края на света при задморски учител, за да получите необходимите знания. Повелята на времето е такава, че вие получавате всичките необходими знания на мястото, където живеете. Вие преминавате през посвещение в обичайния си живот. Ние използваме обстоятелствата в живота ви, за да дадем на вашата душа именно тези посвещения, от които тя се нуждае най-много.
Вие получавате знания по време на нощния сън, несъзнателно или напълно съзнателно посещавайки нашите обители и преминавайки обучение по време на сън.
Вашите души наистина се трудят ден и нощ, без да спират.
Аз не говоря тук за онези души, които ги мързи да учат и предпочитат да губят времето за нощен сън не за собствено просвещение, а да посещават нивата на астралния план и да продължават и в съня си да получават същите илюзорни удоволствия и наслаждения, към които се стремят и когато са във физическия свят.
Аз не искам да плаша тези немарливи индивиди, но всичко, което не се вмества в плановете на Бога, няма да може да продължи съществуването си в Новия Свят. Не защото Бог е жесток  и се стреми да ви накаже. Не, вие самите се обричате на небитието, тъй като няма да можете да съществувате в по-финия свят, какъвто с времето трябва да стане вашата планета, както и другите планети във Вселената. Животът постепенно ще бъде пренесен на по-фин план. Разбира се, за това ще са необходими милиони години. Тези, които няма да могат да се приспособят към живота на по-финия план, ще бъдат пометени от вятъра на космическите промени.
Затова в тези диктовки ви се дава импулс, който ви насочва към преместване на центъра на вашето същество към по-финия план.
Като се издигате в своето съзнание на по-фино ниво, като повишавате своите вибрации, вие като че ли издърпвате планетата на своето ниво.
Давам ви образа на алпинист, който се катери по стръмен планински връх, представляващ Върха на Божественото Съзнание, и дърпа с въжето след себе си цялата планета. Колкото повече са такива алпинисти, които щурмуват Върха на Божественото Съзнание, толкова по-бързо и безболезнено ще премине процесът на повишаване нивото на вибрации на тази планета, процесът на преминаване на ново ниво на развитие.
Трябва да ви кажа за такова явление като пробив в язовирна стена. Ако Божествената Енергия, която се дава за преобразуването на този свят среща съпротива от страна на преобладаващото мнозинство от индивидите, населяващи тази планета, съзнанието на които в дадения случай може да бъде оприличено на стена, по пътя на водите на Божественото обновление и преобразуване, то рано или късно прииждащата вода ще скъса стената и водата ще помете по своя път всичко, което й се съпротивлява.
Затова само вашето съзнание е онова, което препятства Божественото обновление. И колкото по-бързо промените своето съзнание, толкова по-малко катаклизми очакват вашата планета в бъдеще.
Всеки път, когато не можете да се справите с някакво блокиране в съзнанието си, всеки път, когато ви мързи да изпълнявате изискванията, които ние поставяме пред своите ученици, трябва да си спомните за тази грамада вода, която всеки момент може да се сгромоляса върху Земята и да помете всичко, което оказва съпротива на Божествения Закон.
Разказах ви за потребностите на настоящия момент.
Искам в заключение да ви дам наставление за това, как да преодолеете съпротивата на своето собствено съзнание максимално ефективно.
Когато си лягате да спите, спомнете си, че трябва да посетите Свещените Обители, разположени в ефирните Октави на Светлината. Последната ви мисъл преди да заспите, преди съзнанието да ви напусне, трябва да бъде мисълта да посетите нашите свещени обители и желанието полученото там от вас знание да достигне до външното ви съзнание през следващия ден.
Не пренебрегвайте тази наша помощ и тази възможност, предоставена ви от Възнесените Същества.
А сега се прощавам с вас, но се надявам на среща с всеки от вас в моята свещена обител над Луксор.
 АЗ СЪМ Сарапис Бей.
 
© Татяна Микушина, 2005
 КАК МОЖЕМДА ПОСЕТИМ СВЕЩЕННИТЕ ОБИТЕЛИ ПО ВРЕМЕ  НА НОЩНИЯ НИ СЪН.

http://ierarxia.alle.bg/







Няма коментари:

Публикуване на коментар