СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

събота, 10 март 2012 г.

Отворете сърцата си за Божествената Любов и ще промените този свят


Присъствие на Безусловната Любов, 7 март 2005 год.



АЗ СЪМ Присъствие на Безусловната Любов в твоя храм. Божествената Любов е твоето главно и доминиращо качество.
Ние те избрахме за наш Посланик именно заради преобладаването на качеството Любов в твоето сърце.
Твърде голямо е нарастването на силите на анти любовта в твоя свят. Ние сме натъжени от това.
От всички Божествени качества Любовта е най-значимото. Стремежът към любов, желанието да обичаш и да бъдеш обичан е присъщо на всяко живо същество. Именно заради нарушения на Божествения Закон, вследствие на злоупотреба със свободната воля по времето на древните Лемурия и Атлантида, точно в това качество са нанесени най-големи изкривявания.
Ако можехме да възстановим това качество в цялата му пълнота в душите  само на няколко човека, намиращи се във въплъщение, ние много скоро бихме го разпространили  по целия свят. Това качество, против което е невъзможно да се устои.
То е това, което дава мигновено съзвучие с Божествената Реалност.
Много често се смесва това качество с половия инстинкт. Оттук идват и всевъзможните сексуални извращения.
Способността на човека да твори се проявява посредством проявата на творческата мощ чрез Любовта. И същата тази творческа мощ, която участва при зачатието на децата, лежи в основата на всичко, което човек създава в своя живот.
В основата си човекът е подобен на Бога. Основното качество на Бога това е Любовта. Затова човек не може да не твори.
А творческата мощ се проявява точно толкова, доколкото тя не е ограничена от блоковете анти-любов, внедрени в съзнанието на човека от вън и поддържани от неговото несъвършено съзнание отвътре.
Съвършеният Пламък на Любовта постъпва в този свят чрез вашето АЗ СЪМ Присъствие. Но на пътя на този поток от Любов се намират филтри от вашите несъвършени чувства и мисли. И потокът се изкривява. Вие проявявате Божествената Любов постоянно.Не може да не проявявате това качество, тъй като то е присъщо на цялото творение. Трябва просто да почистите филтрите на вашето съзнание, на вашето възприятие за Божествената Реалност.
Открийте сърцата си за Любовта, за Божествената Любов и ще промените този свят. Няма сила в този свят, която може да бъде по-мощна от Любовта.
Затова силите, които са взели решение да се отделят от Бога, паразитстват преди всичко от изкривената Божествената Любов. Цялата сексуална индустрия, порнографията, стереотипните взаимоотношения между половете, пропагандирани и тиражирани от средствата за масова информация, са насочени именно към това да задържат проявата у вас на Божествената Любов.
Изглежда безобидно да погледате филм, култивиращ вашия стремеж за удовлетворяване на половия инстинкт. Изглежда безобидно да погледате голо женско тяло, рекламиращо предмети, които съвсем не са необходими за духовното ви израстване.
Но във вашето съзнание ще се всели ненавист към Божествената Любов. Вие доброволно укрепвате филтри във вашето съзнание, които ви пречат да проявявате истинската Любов в живота си.
Съществува толкова голяма разлика между изначалното Божествено Проявление на Любовта и разбирането за любовта, което трайно се е установило от времето на падналите цивилизации, че дори е трудно да се направи сравнение.
Това е като живота и смъртта.
Едно от качеството на светите хора е способността да получават нектар от Божествената благодат в своето сърце. Няма такова удоволствие в този физически свят, което би могло да се сравни с получаването на Благодатта Господня.
Само чистите сърца са способни да получават тази Благодат.
Потокът на Божествената енергия, потокът на Божествената Любов преминава по всичките ви тела като ласка. Вие чувствате екстаз във всяка чакра, във всеки енергиен център.
Дори най-хубавото сексуално удоволствие, което можете да получите във физическия живот, е невъзможно да се сравни с това преживяване на Благодатта, изпратена ви от Бога.
Замислете се толкова ли е безобидно, когато гледате порнографски филми, допускате сквернословие, присъствате в едно общество с хора допускащи грозни мисли и постъпки по отношение на жените и взаимоотношенията между половете.
Всяка такава отрицателна вибрация способства за отделянето ви от Божествената Любов.
Съзерцавайте цветята, природата, усмивката на децата. Пазете постоянно любовта си от всякакви прояви на анти-любов. Пазете близките си, децата си. От представата, която ще получи новото поколение за Любовта, зависи бъдещето на вашата планета.
Истинската Любов започва с почитане на жената, Майката. И чувствата, които изпитвате към своята Майка, могат да наложат отпечатък върху целия ви живот. Най-щастливи са тези семейства, в които се е наложила традицията за уважение към Майката, като пазител на домашното огнище.
Нека никога съзнанието ви да не бъде обременено от некачествени мисли, насочени срещу Майката, срещу женското начало.
Всички вие сте майки в този свят. И мъжете и жените. Вие сте се спуснали във въплъщение, за да овладеете качеството на Божествената Майка. Затова правилното отношение към жената, към Майката ще бъде залог за успешното овладяване от вас на качеството на Божествената Майка. И без това овладяване вие не можете да достигнете Отца и Сина.
Желая ви да овладеете Божествената Любов във вашите сегашни въплъщения.
 
АЗ СЪМ Присъствие на Безусловната Любов и ви погалвам с лъчите на моята Любов.
© Татяна Микушина, 2005 год.


Няма коментари:

Публикуване на коментар