СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

вторник, 13 март 2012 г.

Пийте от нектара на Божествената енергия
Възлюбеният Сурия, 14 март 2005
 
                                                                                      
                                                    





   АЗ СЪМ Сурия, дошъл отново чрез този посланик. Точно преди година, на Великото Централно Слънце, положих мантията  върху нейните плещи. И беше необходима точно година за активизирането на тази мантия.
Служенето във вид на приемане на диктовки се явява най-отговорно. Това е тази възможност и помощ, която в днешно време се предоставя на човечеството на Земята от групата на Възнесените Същества.
Диктовките съдържат нашите вибрации, нашата енергия. И ако думите на диктовките могат да бъдат изкривени от съзнанието на въплътения посланик, то енергийната съставяща на диктовките, заложена от нас в момента на предаването на посланието може да бъде премахната само по наше желание.
Вие можете да усещате енергията, съдържаща се в диктовките не само като вибрация на чистотата (за да почувствате висока вибрация, трябва да сте съзвучни с нея) но можете да почувствате енергията, съдържаща се в посланието, по вашия интерес към това послание.
Просто ще ви се прииска  да го прочетете. И  вашето външно съзнание дори няма да разбере, че в момента на четенето всичките ви тела получават Божествен Енергиен Нектар. Вашите тела изпитват постоянен глад, те буквално жадуват за Божествената енергия. Вибрациите на заобикалящия ви свят представляват енергиен сурогат. Това е храна, която не дава на вашите фини тела необходимото енергийно захранване.
Вие се нуждаете от нашето захранване. Вие трябва да бъдете нахранени.
И ние правим това отново и отново, чрез всеки посланик, особено в началото на неговата дейност, когато нападенията на енергийния канал не са активизирани от страна на тъмните, противостоящи ни сили.
Пийте от нектара на Божествената Енергия, спомняйте си за Бащиния Дом. Слушайте познатите вибрации на Висшите светове, припомняйте си тези вибрации.
Така ми се иска да ви погладя всички по главата, да ви прилаская, да ви дам своята защита, успокоение, любов, утешение.
Вие сте воини в този свят, духовни воини и водите непрекъсната битка. Тази битка е започнала от началото на илюзорното проявление и тя ще завърши след като вселената завърши своя цикъл на съществуване и проявените светове престанат да съществуват. Дотогава ще продължава битката на противостоящите си  една на друга и преминаващи една в друга сили на светлината и на тъмнината.
Вечно движение, вечен стремеж и вечна опозиция на развитието.
Въплътеното човечество има различни нива на съзнание. Различните нива на съзнание разбират тази битка по различен начин и по различен начин се опитват да участват в нея. Действително, всичко се определя от съзнанието на човека. Опитайте да кажете на рицаря от средните векове, приготвящ се за поход в защита на гроба Господен, че той не разбира правилно ставащата в този свят битка.
Опитайте във вашето време да кажете на терористите-самоубийци, че те неправилно разбират ставащата битка.
Опитайте на кажете на тези хора, които са получили учение от предишния посланик и се опитват със слово да раздават  правосъдие на тази Земя, че неправилно разбират тази битка.
Можете да си представите как ще завършат опитите ви да убедите различните хора, че не са прави.
Това е тяхното ниво на осъзнаване на Божествената реалност. И те са готови искрено да пожертват много в живота, дори да пожертват самия живот за победата на силите, в защита на които се обявяват.
Проблемът се състои в това, че нивото на съзнанието на тези хора определя, в защита на кои сили се обявяват реално.
Ако те имаха съзнанието на Буда или на Христос, биха разбрали, че всяка проява на борба във физическия или в по-фините планове на мислите или чувствата, способства за умножаването на илюзиите.
А двете сили, борещи се в рамките на това творение, представляват точно илюзорните сили, насочени към преумножаването на илюзиите и силите на Реалния Божествен свят, които са насочени към намаляване на илюзиите. Това е битка на Небесата, която ще продължава до тогава, докато съществува проявената Вселена, до тогава, докато съществуват проявените светове.

Тази битка, доведена до съзнанието на сега живеещите хора, се възприема от тях според нивото на съзнанието им. И действията им в тази битка напълно се съгласуват с онези енергийни и кармични наслоявания, които те са получили в миналото. И тези рицари, които са били готови да убиват неверниците в своята, според тях справедлива битка за Христос, сега воюват с помощта на словото и продължават да ограничават силите на мрака и да се борят против тях, но с малко по-различни средства.
И ако им кажете, че те постъпват неправилно от гледна точка на учението на Буда и Христос, те никога няма да ви повярват. Защото това е тяхното ниво на съзнание.
Енергията, която се съдържа в техния електронен пояс трябва да се изчерпи, тя ще се завръща при тях отново и отново в различни въплъщения, дотогава, докато тяхното съзнание не се извиси до такава степен, че да започнат да разбират истинския смисъл на водещата се в този свят битка.
Тази битка ще съществува дотогава, докато съзнанието на човечеството я допуска в своето човешко съзнание.
Светът представлява отражение на съзнанието на човека. И онзи индивид, който постига съзнанието на Буда, който в медитациите достига до състоянието, наречено нирвана, разбира, че там няма никаква борба. В това състояние присъства само любов, хармония, блаженство, радост. Всички Божествени качества, непомрачени от низкото състояние на човешкото съзнание.
Виждате ли около себе си много Буди в състояние на медитация?
Можете да не ми повярвате, но един такъв Буда е способен да поддържа баланса на цялата планета.
И когато във вашите градове, на пейките в парковете и под дърветата, се появят Будди в поза медитация, и просто никой няма да им обръща внимание, защото това ще е толкова естествено явление, колкото разхождащите се с четириногите си приятели пенсионери, когато това стане, няма да има тероризъм, няма да има разгорещено спорещи догматици, представляващи различни религии и доказващи един на друг, че тяхното разбиране за Бога е най-истинското.
Но дотогава, докато стане това, всеки ще изчиства своя кармичен багаж и ще се среща с тези ситуации в живота, които ще го подтикват към ново ниво на съзнанието, на ново стъпало водещо към постигането на Божествената истина.
Аз  ще се върна. Надявам се, че ще се върна и ще мога да дам правилно направление на вашата мисъл. Поне се надявам, че ще се намерят въплътени хора, готови да изслушат учението на Буда.
 АЗ СЪМ Сурия.
© Татяна Микушина, 2005


Няма коментари:

Публикуване на коментар