СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

вторник, 27 март 2012 г.

Каня ви в моята Школа на Мистериите
Господ Майтрейя, 28 март 2005 год.

АЗ СЪМ Майтрейя.

АЗ СЪМ пристигнах. Дойдох чрез този посланик при вас. Аз дойдох!
Внимателно следете днешните ми думи към вас. Може да ви се струва, че моите думи са незначителни и не носят никаква нова информация. Не бързайте със заключенията. Оставете ми възможността да решавам, какво ви е нужно да получите именно сега, за да можете да направите следващата стъпка по вашият духовен Път.
Всички вие сте воини на Духа. Идвате в този физически свят, за да се сражавате с илюзиите си. Защото такъв е сега плана на Бог. Отначало си избирате илюзия, дори можете напълно да се отъждествите с тази илюзия. И ето, че настъпва моментът, когато трябва да се разделите с тази илюзия, да преминете на по-високо ниво на развитие на вашето съзнание.
И вие ставате арена, на която се борят силите, бранещи илюзията и силите, които се стремят да премахнат тази илюзия. Струва ви се, че тази битка се води във вашият свят, в действителност тя се води вътре във всеки от вас.
 В това се състои и посвещението, което преминавате на този етап – да разберете, че цялата битка става вътре във вас. Докато тази битка продължава, вие ще идвате отново и отново във въплъщение в този физически свят и ще се озовавате  в обкръжението на хора, вътре в които се води същата битка.
Ще се сражавате с вашите страсти, с вашите недостатъци и с вашите несъвършенства, докато не ги победите напълно.
В това се състои смисълът на тази битка, която водят силите на Светлината против силите на тъмнината. Този смисъл ви го давам сега и този смисъл на битката се дава за вашето ниво на съзнание. Когато вашето съзнание стане по-ясно и вашият ум заприлича на прозрачен кристал, тогава ще ви дадем ново знание и ново разбиране за битката.
Затова моят съвет към вас е  – прекратете да водите външна война, престанете да търсите враговете извън себе си.
Всеки, който идва при вас във физическия план, идва именно защото вашите вибрации са му  позволили да направи това. Ако този човек ви причинява вреда, ако ви обижда, вие не трябва да го приемате като ваш личен враг или паднал ангел. Той е дошъл при вас или за да можете да му върнете своя кармичен дълг, или за да ви даде урок. Проверете доколко сте усвоили урока, получен от вас чрез нашето Учение.
И всеки път, когато ви се поиска да отмъстите на човека, който ви е причинил вреда, да го накажете, трябва да разберете, че аз съм идвал в образа на този човек, за да ви изпитам доколко сте усвоили нашите уроци.


Файл:Statue of Excalibur, Kingston Maurward.jpgНяма нищо извън вас самите, с което си струва да се борите. Ако искате да ви покажа вашия истински враг, приближете се до огледалото и погледнете в него. Ето го вашият истински враг, заедно с всичките му плътски желания, егоизъм, самонадеяност и увереност, че той е познал цялата Истина и може да учи на тази истина другите.
За да можете да учите на Истината,  необходимо е много да се потрудите над себе си. Трябва да преминете през битката със своята  нереална част, трябва да победите своя страж на прага, своето его. Трябва да удържите победа във вашето собствено съзнание. Вие трябва да излезете победител в тази битка. Точно тогава, не по-рано, ще получите право да учите.
Мантията на Гуру, също както и мантията на Посланика, не се дава от нас без постигането на определени заслуги. Много от вас са имали мантии в предишни въплъщения. Душите ви го знаят. Вие имате натрупани във вас много достижения от миналото.
По различни причини вие сте изгубили мантиите си и всеки път, пристигайки във въплъщение, вие получавате възможност отново да преминете посвещенията и да върнете своята мантия.
Затова ви каня в моята Школа на Мистериите за преминаване на тестове. Много от вас имат желание да се учат лично при мен. Аз винаги съм готов да приема ученици. Вие трябва просто да се доближите до олтара и да пожелаете да ви взема за свои ученици. Вие можете просто да изразите това желание със сърцето си.
 Мнозина изявяват желание да станат мои ученици. Аз ги приемам всичките. Но  много малко са учениците, които преминават през първия, даден от мен тест.
На мен не ми е необходимо да идвам при вас лично, за да ви дам първия тест. Ще изпратя при вас човек, който смятате за свой враг и той ще извърши срещу вас произволно действие, което ще ви се стори оскърбително. Задачата на всеки тест е да ви извади от равновесие. Вие ще бъдете оценявани не по това дали ще излезете от равновесие или не, вие ще бъдете оценяван по извода, до който ще достигнете в резултат на този тест.
Най-добрите ученици винаги благодарят на Бога и на мен като Учител за възможността да преминат през този тест.
Тези, които не са готови дори за началната степен на моите посвещения, дори не разбират, че съм им дал тест. Те реагират така, както са реагирали винаги – с обида, ненавист, негодувание, с желание за мъст.
Такъв човек се лишава от възможността да премине обучение под мое ръководство понякога до края на текущото въплъщение.
Затова много са желаещите да постъпят в моята Школа на Мистериите, но само единици издържат този малък встъпителен изпит и получават възможност да преминат и друг тест.
Не ми е нужно да събирам моите ученици някъде на определено място на Земята, за да им дам тест. Аз използвам обстоятелствата от вашия  живот и хората около вас, за да ви давам моите тестове.
Възможност да постъпят в моята Школа на Мистериите имат всички, но само единици получават възможност да завършат тази Школа и да получат след нейното завършването мантията на Гуру.
За вас няма да бъде никаква новост, че Татяна, чрез която давам тази моя диктовка, завърши моята Школа през 2002 година, преминавайки ускорен курс на обучение. Такава беше необходимостта.
Когато Татяна пристъпи към обучение, много малко сред нас имаха увереността, че тя ще може да премине това обучение. Но тя го премина и едва след това ние имаме възможност да даваме това наше Учение чрез нея.
Искам да знаете, че няма никаква изключителност в тази ситуация. Всеки от вас може да пожелае да получи обучение под мое ръководство. Аз ви каня всички при мен за ученици.
Само че вие винаги трябва да помните, че от момента, в които се  обърнете към мен с молба да ви приема за мои ученици, във вашия живот ще се случат всички въображаеми беди и нещастия, вашият обичаен живот ще започне да се руши направо пред очите ви.
Колкото и жестоко да ви се струва това, то е  необходим етап от обучението. Вие трябва да осъзнаете, че всичко, което ви заобикаля, е илюзия и трябва да скъсате в своето съзнание с всички свои привързаности. Ще ви се струва, че сте неизлечимо болни, че трябва да умрете. Трябва да приемете тази мисъл със смирение. Ще ви се струва, че сте се отклонили от Пътя, че Бог не може да бъде толкова жесток и да ви наказва така. Вашият плътски ум ще се мята в търсене на всяка илюзорна възможност, за която може да се хване, за да ви отклони от Пътя на Посвещение.
 А вие ще се сражавате със своя плътски ум, със своята нереална част. Колкото по-дълго се съпротивявате, толкова по-болезнено ще бъде преминаването на окончателния тест, матурата на Школата. Вие няма да можете да станете випусник на моята Школа, докато макар и малка част от вас се съпротивлява на подчиняването на Божествения Закон.
Да, мои възлюбени, випусниците на моята Школа се отказват от своята, дадена им от Бога, свободна воля.
Свободната воля е дадена на човека от Бога като дар. Когато човек по своя свободна воля се отказва от този дар, той преминава окончателното посвещение в моята Школа. Той е издържал матурата.
Днес ви разкрих много тайни от моята Школа.
Бях много открит. В действителност никога не съм бил толкова откровен в своите изказвания пред толкова голяма аудитория. Надявам се, че моята днешна беседа ще ви е от полза.
Ако някой от вас все пак се чувства способен да премине обучение в моята Школа, да заповяда. Вратите на моята Школа са винаги широко отворени. Само че много малко са желаещите да влязат през тези врати и да изпитат себе си.
 
                                                АЗ СЪМ Майтрейя, и ви очаквам.

© Татяна Микушина, 2005

Няма коментари:

Публикуване на коментар