СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

сряда, 11 април 2012 г.

Една ваша вибрация на Любов и Състрадание е способна да потуши адския огън, в който горят много души на тази планета
Възлюбеният Иларион, 10 април 2005г.
 

АЗ СЪМ Иларион, Владика от Пети лъч, дошъл при вас чрез този Посланик.
Дойдох да ви съобщя за някои неща, с които се сблъсквате в своя живот и не им придавате никакво значение, но ако се разгледат по-детайлно ще се види, че те определят вашето пребиваване в света за много години напред.
Дойдох да ви разкажа, как вие сами създавате своето бъдеще. Възможно е тази информация на някого да се стори нереална и неоправдано усложнена, а други да са вече запознати с нея, но мисля, че винаги е полезно да си припомните и да повторите наученото.
И така, бих искал да се спра на причините за недъзите, на духовните и телесните недъзи, обременяващи вашите физически и фини тела.
 Човекът има много кратка памет и като правило му е много трудно да проследи пряката връзка между постъпките, които извършва в живота си, и последствията от тези постъпки. Но именно това е основата на Закона за Кармата или Закона за Възмездието, или закона за причинно-следствените връзки между действията и последствията от това действие.
Колко много пъти ни се е налагало, а особено много на Майка Мария, да изслушваме хорските молби за излекуването от болести. Когато сериозна болест завладее човека и поразява неговият телесен храм, той е готов на големи жертви, за да се избави от болестта. Той търси лечители извън себе си, които да му помогнат.
И когато цяла върволица лекари, лечители и екстрасенси, получили съответното възнаграждение, все пак разперват безпомощно ръце, най-накрая човек се обръща за помощ към Бога и Възнесените Учители.
Настъпва момент, когато разумът взема връх в човека и той разбира, че неговата болест му е пратена свише и само Бог може да го избави от нея.
И човек започва да търси пътя към Бога, готов е да принася жертви и да отправя безброй молитви, за да се излекува.
Рядко някой от хората все пак разбира, че болестите и страданията са предизвикани не от зъл и отмъстителен Бог, а от собствените му действия, при това извършени не само в предишни животи, но и в този, в текущото въплъщение.
Когато сте млади и пълни със сили и енергия, вие много малко се замисляте  за последствията от своите действия. На вас ви се струва естествено да получите нещо, което желаете, дори при това да се налага да обидите някого или да го оскърбите сериозно.
Колко е несъизмеримо понякога вашето желание, което се стремите да удовлетворите на всяка цена с вредата, която сте готови да нанесете на другите, за да изпълните това свое желание на всяка цена.
И така, първият ваш враг, най-големият ваш враг, понякога и единственият ви враг се крие във вас самите. Това е вашият плътски ум и вашите ненаситни желания.
И ви се струва, че няма нищо страшно, ако се стремите да удовлетворите тези ваши желания. Това ви изглежда толкова естествено, особено в младостта. И не придавате особено значение дори на явните нарушения на моралните и нравствени норми, до които стигате, за да удовлетворявате желанията си. А за вредата, която причинявате на другите просто не се замисляте.
Как могат да бъдат спрени вашите безкрайни желания? Как може да бъде спрян вашият стремеж да получавате още и още наслада от живота?
Много са малко хората, които умеят да се учат от примера на другите и да се обучават самостоятелно, четейки книги или намирайки хора, от които могат да получат Мъдрост.
А за останалите, които не са способни да разбират и да се учат влиза в сила Закона за Кармата или Възмездието.
Всяка постъпка, която извършвате и която не е в съответствие с Волята на Бога, води до това, че Божествената Енергия, която постоянно ползвате  и без която просто не можете да съществувате, се оцветява от вашите неправилни действия. И колкото повече такива действия вършите, толкова по-ниски стават вибрациите на Божествената Енергия. И тази енергия не отива никъде, тя се съхранява във вашата аура, във вашите тела - емоционално, ментално и етерно.
Тази енергия е като магнит, който привлича към вас подобни енергии от външния, от околния свят.
Затова, ако сте обидили някого, то рано или късно тази енергия ще притегли към вас житейска ситуация, в която  вас ще обидят .
В своята аура вие носите записи на всичките си несъвършени постъпки. Тези записи са слабите места във вашата аура. И ако прекалено често сте допускали кармично наказуеми действия, мисли и чувства, рано или късно става насищане на вашата аура с тези отрицателни вибрации. И вие не можете да отработите натрупаната във вас карма, извършвайки правилни действия и правилни постъпки по време на кармични разплащания в рамките на текущото въплъщение. Прекалено много отрицателна енергия се е натрупала във вашата аура.
Казано ви е, че сега живеете в уникално време, когато става смяна на космическите цикли и започва нов цикъл.
Хората, обременени с прекалено много отрицателна енергия ще боледуват и ще се лишат от възможността да действат активно в живота. Ще им бъде отказана Божествена Енергия и възможност да продължат да умножават своите несъвършенства в този свят. Защото човек чиято аура е обременена с прекалено много отрицателна енергия, в действителност прилича на прокажен, на човек, който е неизлечимо болен и е опасен за околните. Защото отрицателните вибрации в неговата аура могат да индуцират подобни отрицателни вибрации в аурата на всички хора, с които се среща в живота.
По закона за подобието такива хора притеглят към себе си подобни хора и те създават цели зони на планетата Земя, които напомнят на карантинни колонии за прокажени.
И ако човек с достатъчно чиста аура случайно попадне в такива зони, той се чувства като риба, изхвърлена на брега.
Когато гледаме планетата, ние виждаме тези зони, тези огнища, които представляват до такава степен концентрирана и плътна отрицателна енергия, че през нея не може да пробие нито един от лечебните лъчи, които ние неуморно изпращаме на Земята. Хората, които сами са се вкарали в тези енергийни карантинни зони не са способни да си помогнат сами и се нуждаят от помощ, която може да им бъде оказана отвън.
Затова ние сме готови да сътрудничим, готови сме да използваме всеки, който може да съхрани своите вибрации на достатъчно високо ниво и чрез този човек да оказваме помощ на тези, които изглеждат напълно мъртви в духовен смисъл, но с последна надежда отправят своя поглед към Небесата и искрено молят за помощ.
Готови сме да окажем помощ и оказваме помощ на всички. И тази помощ може да не е предназначена за физическото тяло, което вече не може да се възстанови заради необратимите процеси, преобладаващи в него. Нашата помощ се отнася преди всичко за душите на тези хора. Ние се опитваме да запазим и излекуваме душите на тези, които макар и на края на своя живот, обръщат поглед към Небесата и молят искрено за помощ, като се разкайват за всичките си грехове. Не съществува грешник, който да няма бъдеще. Но също е справедливо, че не може да бъде спасен този, който сам не желае спасение.
Затова винаги съществува възможност за помощ. Макар че понякога изпитваме недостиг от искрени служители, готови да се пожертват заради спасението на човечеството, заради спасението и оказването на помощ на всички живи същества.
И сега се обръщам към онези, които могат да ме разберат, които разбират за какво говоря.
Дойде  време, когато се води борба буквално за всяка душа, която се намира във въплъщение.
Има сили, които се опитват да задържат колкото се може повече души в илюзорния свят. И има сили, които се борят буквално за всяка душа, за да я измъкнат от ада, в който се е превърнал на много места физическият план на планетата Земя.
Понякога една среща, един любящ и състрадателен поглед са достатъчни, за да може обречена на небитието душа да намери Вяра, и Надежда, и Любов.
Пазете равновесието, пазете душевният покой. Вие сте воини, които се намират в света. И една ваша вибрация на Любов и Състрадание е способна да угаси адския огън, в който горят много души на тази планета.
 АЗ СЪМ Иларион. И аз говорих на воините на Духа на тази планета.
 
© Татяна Микушина, 2005


Няма коментари:

Публикуване на коментар