СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

вторник, 3 април 2012 г.


Два цикъла са изложени от мен в Апокалипсиса. Цикъл на слизане в материята и цикъл на излизане от материята
Йоан Възлюбеният, 4 април 2005 год.
 
АЗ СЪМ Йоан Възлюбеният. Сигурно ме помните. Аз съм известен като човекът, написал Апокалипсиса, Откровението на Йоан Възлюбения.
Написах това, което получих като откровение по време на моите духовни прозрения на остров Патмос.
Написах го във форма, която позволи да съобщя същността на Откровението и в същото време да завоалирам тази същност.
Много хора са се опитвали да разберат смисъла на моето Откровение и не им бе дадено. Не защото не е в написаното, а защото не е разбираем.
 Използвах много символи и много значения на един и същи символ. Използвах думи, имащи различен смисъл. Използвах образи, които имат отрицателен смисъл, но са положителни, използвах хронология, която не се поддава на трактовка с помощта на земната система за изчисление на времето.
Защото говорих за събития, които се отнасят не за това хилядолетие и не за предходните хиляда години, и не за следващите хиляда години. Говорих за събития, които се случват на Земята през целия период на развитие на живота на човека. Хиляда години имат за човека същото значение, както и милион години, ако отнесем тези хиляди и този милион към продължителността на човешкия живот. Това са еднакви единици в сравнение с по-малкото от сто години, които човек живее.
Говорих за периода на развитие на човечеството и имах пред вид целия цикъл на съществуване на човека във физическо тяло.
Драконът и звярът в моята алегория имат различно значение. Драконът има смисъл на Доброто, а звярът има смисъл на злото. Драконът слиза на Земята от Небесата и с ярост преследва жената, която е заченала младенец от мъжки пол.
Жената е човечеството. Драконът е Божествената мъдрост, слязла в човека. Младенецът е плода на тази мъдрост, Висшето Аз на човека, което ще остане скрито хиляди години и още известен срок. Разбирайте милиони години съществуване на земното човечество. А в това време бушува звярът. Звярът, който символизира страстите на човека, неговото его.
Звярът трябва да бъде свален, точно както в началото на времената е бил свален от небесата Драконът и слязъл в материята, в майката, в жената.
Два цикъла са изложени от мен в Апокалипсиса. Цикъл на слизане в материята и цикъл на излизане от материята.
По време на пребиваване в материята минават още седем цикъла, които са означени със звуците на ангелските тръби.
Всеки цикъл носи беди и нещастия, през които преминава човечеството, за да се освободи от звяра, животното, което се е сляло с него и му пречи да прояви Божествената си природа.
И всички беди и всички нещастия, през които преминава човечеството, са му необходими за осъзнаване на неговата Божествена природа, за освобождаване от звяра на плътските желания и плътския ум и за въздигане на своето съзнание на нивото на Божествената Мъдрост, което се символизира с четириъгълния град в края на циклите.
Седемте  цикъла символизират седемте човешки Раси и седемте глави на дракона също символизират седемте човешки Раси.
И преминавайки тези седем цикъла човекът трябва да се очисти от животинското съзнание и да стане Божествен човек.
Дадох алегорията, символизираща слизането на Висшите Духове в материята и дадох алегорията за излизането на тези Духове от материята заедно с издигането на съзнанието на цялото човечество. Много съжалявам, че образите и символите, които използвах, не бяха разбирани и бяха изкривявани.
И ако прочетете тази моя диктовка заедно с диктовките на Моисей и Заратустра, ще ви се разкрие смисълът на древната Истина - на онези от вас, които желаят да узнаят Истината и които са готови за познаването на тази Истина.
Ще минат много години, докато тази Истина овладее умовете на много хора. Много години ще минат, докато съзнанието на мнозина добие прозрачността на кристал и стане способно да пропуска през себе си целия обем на Божествената Истина.
Сега вашето съзнание прилича на мътно стъкло, вие гледате през него и не можете да видите добре Истината, колкото и да се стараете. Някой вижда само общите контури на Истината, а някой въобще нищо не вижда и е принуден да разчита на мнението на тези, които поне нещо виждат.
А се случва и така, че сам не виждайки нищо, човек не може да повярва на този, който поне нещо вижда и го обвинява в лъжа или завижда на виждащия.
Още дълго звярът на човешкото невежество ще владее умовете на хората. И много хора приличат на зверове и не чуват гласа на Разума нито в себе си, нито в другите и само бедите и нещастията и страданията са в състояние да научат тези хора да бъдат хора. И те сами привличат бедите към себе си с това, което творят, със своите действия в отношенията си един към друг, към природата и към самата Майка Земя.
Страшно е времето, в което живеете. Най-тъмни страсти бушуват във хората. И не искат те да чуят гласа на Разума и не  искат да се обърнат към Пътя на познанието на Божествената Истина.
Всичко ще бъде така, както съм го описал. И нито една от чашите няма да отмине хората.
Така е било и така ще бъде.
Но рано или късно циклите ще свършат и човекът ще се избави от своята животинска, зверска природа и ще бъде възнаграден с живот в царството Божие, което е заслужил и което той непременно ще достигне в съзнанието си.
Ще бъде така, както съм го описал. Прочети го.
Днес ви дадох ключовете, необходими за разбирането на моето Откровение.
 И ви казах толкова, колкото трябваше да ви кажа. За тези, които разбират казах прекалено много, а за тези, които не са способни да разберат, нищо не съм казал.
АЗ СЪМ Йоан Възлюбеният, който беше с вас днес.
© Татяна Микушина, 2005
 "...Говорих за периода на развитие на човечеството и имах пред вид целия цикъл на съществуване на ..."...

Няма коментари:

Публикуване на коментар