СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

петък, 13 април 2012 г.

Свърши тъмното време за Русия!
Николай Рьорих, 14 април 2005 г.

АЗ СЪМ Николай Рьорих, Възнесеният Владика Николай Рьорих. Дойдох при вас заедно с този посланик.

Радостно е усещането, че нашата среща се състоя.

Много усилия бяха положени от Възнесените Учители, за да се осъществи присъствието на посланик в Русия.

Знаете, че по време на моето въплъщение ние много пъти се опитвахме да се върнем на руска земя. И всеки път това беше невъзможно поради множество причини, като най-главната причина беше огромната съпротива на тъмните сили, които бяха превзели Русия и възпрепятстваха всяка възможност за нашето присъствие в страната.

Знаете колко е важно да има факел, фокус на Светлината на територията на страна като Русия, който се намира  в сърцето на въплътен човек.

Знаете колко трудно беше да получим този фокус на Светлината в Русия.

Това наистина е огромна победа на Светлите сили!

Вие дори не можете да си представите как може да се измени бъдещето на Русия, ако успеете да съхраните този фокус на Светлината, да го опазите и да запалите от него много други такива Факли както на територията на Русия, така и в околните страни.

Ние се радваме. Небесата се радват. Небесата ликуват!

Създаването на този фокус на Светлината не беше случайно, а резултат от упорит труд в продължение на последните 150 години.

Знаете, че още нито един посланик на Великото Бяло Братство не е успял да пребивава продължително време на територията на тази велика страна. Можете да си представите колко усилия бяха изразходвани, за да имате възможността да получите тези диктовки.

Наистина, значението на това събитие не може да бъде осмислено веднага от съзнанието на светлоносците.

По време на нашето кратко пребиваване на територията на Русия през 20-те години на миналия век, известно е, че два пъти преминахме през Омск. Първият път беше на отиване към Москва, втория път – в обратна поока, извън пределите на Русия.

Но малцина знаят, че когато бяхме в Омск, ние заложихме тук фокуса на Светлината, кристал със светлинна енергия, който действаше през всичкото това време на фино ниво.

Така подготвихме пътя. Знаете, че тази посланичка е родена в Омск и през целия си живот е живяла в Омск, получила е на фино ниво помощ от нашия фокус на Светлината, от нашия кристал, който ние оставихме на това място преди почти сто години.

Така се прави историята, така се случват събитията на Земята. И нямахме никаква гаранция, че този експеримент ще успее, че няма да бъде прекъснат, както многократно вече бяха прекратявани опитите ни да създадем фокус на Братството във физическия храм на хората, населяващи Русия.

Разказвам толкова подробно това, за да оцените открилата се възможност. Не всичко, което се случва на физическо ниво, отразява това, което става на фино ниво. Защото във финия свят Нова Русия е отдавна построена. Тя е построена с усилията на най-добрите синове и дъщери на Майка Русия. Колко храмове, колко прекрасни проекти има в ефирния свят над Русия. Тези боговдъхновени проекти са готови да се осъществят на физическо ниво.

Преди разсъмване нощта е най-тъмна.

Русия със завидно постоянство, като необязден кон отхвърляше от себе си множество важни мисии на силите на Светлината. Тя избра тежък път. През всичките тези години територията на Русия беше огласяна от стоновете на милиони хора, които получиха в пълна мяра кармично възмездие за непокорството си към Божията Воля.

Намъчи се народът. Спря се. Колкото и да въртиш и сучиш, няма възможност да се скриеш от плана на Бога за тази страна. Дойде време да се пристъпи към осъществяване на замисъла.

Настъпи времето за осъществяване на космическата възможност за тази страна. Сега на земята са въплътени  именно тези, които трябва да осъществят ефирните замисли във физическия свят на Земята.

Знаете, че винаги е трудно сам да се изкачиш до непристъпния връх. Но когато се изкачи един, мнозина след него ще могат да получат ръка за помощ, да се възползват от примера и също да се изкачат на своя връх на Божествено съзнание.

Хей, Русийо, нима настъпи твоето време? Как да не е, като вече е настъпило!

Напред има още много неочаквани завои, много опасни изкачвания и стръмни скали, но светлоносците на Русия стигнаха вече онази точка, откъдето се вижда пътя към върха.

Този етап от работата, който предстои сега за осъществяването на Божествения замисъл на физическо ниво, ще изисква всичките ви сили и способности.

Свърши тъмното време за Русия!

И вие в сърцата си вече чувствате приближаващия утрешен ден.

Дълбоко в сърцата на руските хора винаги е била жива мечтата за светлото бъдеще, което трябва да настъпи. В сърцата на руските хора винаги е съществувала вярата, че ще се случи чудо, което ще спаси Русия.

И много пъти именно чудо е спасявало Русия.

И сега настъпва времето на чудесата.

С помощта на вашите сърца, вашите умове, на вашите ръце и нозе ще бъде построен Златния Век в Русия. Тази страна винаги е била по-различна от другите страни и винаги е поразявала със своята непредсказуемост. Винаги в умовете на най-добрите представители на този народ е живяла надеждата, че има някакъв особен път, който изведнъж ще се разкрие и този път непременно ще бъде свързан с Бога.

Русия е страна обичана от Бога.

И аз съм преизпълнен от радост и предчувствие за настъпващото утро, а след него и за яркия слънчев ден за Русия!

Бях с вас днес. И се радвам на нашата среща.

АЗ СЪМ Николай Рьорих.
 




© Татяна Микушина, 2005

Няма коментари:

Публикуване на коментар