СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

петък, 20 април 2012 г.

Информационен брой
На 19 април 2012 година стана голям пожар в моя Ашрам.
По неизвестна причина огън обхвана едновременно от всички страни територията на участъка, на който живея.
За броени минути пожарът обхвана територия от няколко хектара. Височината на пламъците достигаше до 10 – 15 метра.


DSC_0208
Изгоряха или са повредени от огъня всички растения, дървета и храсти на територията на Ашрама и няколко десетки хектара около него.
Има външни повреди по сградата, съоръженията и комуникациите. Не работи интернет, почти напълно е изгоряла оградата.


DSC_0189     DSC_0196

     

Няма пострадали хора. Когато пламъкът се издигна от всички страни и се приближи към сградата, ние затворихме вратите и прозорците. Аз направих призив към Архангел Михаил и по някакво чудо няколко метровата огнена стена премина на половин метър от зданието, като причини повърхностни повреди и извади от строя спътниковия интернет.
Пожарната пристигна около час след повикването, когато вече почти всичко на територията гореше. Благодарение на това, че пожарникарите започнаха да гасят огъня, ние успяхме да излезем от сградата, в която почти не можеше да се диша поради задимяването. Наоколо всичко беше в пламъци.
Във връзка със случилото се, сме принудени да спрем работата със сайта и информационния бюлетин. В най-близко време аз ще се занимавам с възстановяване на територията, ще отстранявам повреди, ще работя със строителите и следствените подразделения на различните инстанции.


DSC_0206    DSC_0193


DSC_0207
                                     

    

    

Пространството на Ашрама е много силно нарушено. Под съмнение е продължаването на работата на това място.
Владиците смятат, че по този начин се е проявило противодействието от страна на противостоящите сили в Русия.
Благодаря на всички, които бяха вчера с мен в Ашрама и помагаха за потушаването на пожара.
На възникналите у вас въпроси можете да получите отговор на телефон 8-953-398-0433, Олга.
Татяна Микушина
Светлина и Любов!
DSC_0210

1 коментар:

  1. Сега Татяна Николаевна се нуждае от нас. Да и помогнем , да се помолим за възстановяване на мира и спокойствието там , а също и за възстановяване на щетите.
    Така е ,когато светлината започва да свети ярко, тъмнината се активира. Владиците смятат ,че по този начин , се проявява противодействието от страна на противоположните сили в Русия . Нищо не може да попречи на Пътя към Доброто. Нито огъня , нито водата могат да спрат колелото на Новото време. И да се помолим това деяние да не въздаде тежка карма не само за Русия ,но и за целия свят.
    Нека Бог и Учителите бдят над Татяна!

    Мир , Хармония , Светлина и Любов!
    Мария Михайлова

    ОтговорИзтриване