СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

вторник, 24 април 2012 г.

Вие сте дошли в този свят да действате. Изпълнявайте дълга си!
Възлюбеният Ел Мория, 25 април 2005 г.

АЗ СЪМ Ел Мория, отново дошъл при вас чрез този посланик.

Бързам да фиксирам своя Светлинен фокус в силовото поле на Татяна. В съответствие с дареното ми задължение, аз помазвах всички посланици през последните сто години.

И сега в този момент поставям своето електронно присъствие над Татяна като знак на моето покровителство.

Аз не мога да осъществя подкрепа на организация, тъй като няма организация на физически план. Има само посланик.

Затова от днешния ден установявам своята подкрепа и закрепвам защитна нишка в аурата на Татяна.

Аз правя това сега.

...
Извърши се!

От този момент аз надарявам Татяна с пълномощия да ме представлява във физическата октава и я вземам под свое покровителство.

Радвам се, че отново имам свой представител на Земята, на физическия план на планетата Земя.

Знаете, че се стремя да работя с хората. Няма друг Владика, който да има толкова ученици, колкото имам аз. Но личната си подкрепа аз оказвам извънредно рядко и в изключителни случаи.

Възможно е да не се досещате какво означава това.

Щом Братството получи възможност да има постоянен фокус на Светлина, закрепен в аурата на посланик, намиращ се в която и да е страна и докато този фокус Светлина се съхранява, не само посланикът, но и цялата страна се намира под нашето покровителство.

Затова фиксирам вниманието ви върху днешното събитие. И ще видим какво ще стане в бъдеще. Доколко надеждите и нашето доверие ще бъдат оправдани.

И това се отнася не само за посланика, това се отнася за онези светлоносци, които сега са въплътени в Русия. Това е шанс за всички вас да получите небивала подкрепа и помощ от Небесата във всичките ви начинания.

И от днешния ден аз обещавам да се отзовавам на всеки призив на онези от вас, които приеха нашия посланик с цялото си сърце. И ще ви оказвам цялата помощ, която може да ви бъде оказана във всичките ви начинания. Единственото условие е чистотата на вашите мотиви и съответствието на вашите инициативи на Волята на Бога.

Възлюбени, давате ли си сметка за възможността, която получавате? Не ви ли спира дъхът при възможността да получавате помощ и покровителство от Възнесените Същества на Светлината при първия ваш призив?

Можете ли да си представите колко бързо ще се преобразува всичко около вас?

И така, всичко, което е необходимо да направите, е да се приближите до олтара или да влезете в своето сърце и да отправите следния призив:

 „В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, в името на моето Могъщо АЗ СЪМ Присъствие, в името на моето Свято Христово АЗ, в съответствие с възможността, дарена от възлюбения Ел Мория чрез Посланика на Великото Бяло Братство Татяна Микушина, аз моля Волята на Бога да бъде проявена в моята работа, която осъществявам в името на Бога в тази физическа октава“.

 После излагате същността на мероприятието или делото, за което искате да получите моята лична помощ и помощта на Възнесените Същества на Светлината.

Можете да напишете тази ваша молба на лист хартия и да го изгорите. По такъв начин дори без да имате организация вие получавате помощ, пряко оказвана ви в Божествените ви дела, където и да се намирате.

Няма значение дали действате самостоятелно или съвместно с група единомишленици.

За да можете да се възползвате също и от призивите на посланика като помощ в работата ви, аз ви препоръчвам да изпратите копие от вашата молба направо до моя посланик.

От този ден Татяна получава мантията на мой личен посланик, освен мантията на Посланик на Великото Бяло Братство, положена на раменете й преди година.

По такъв начин много скоро ще узнаем за всички светлоносци, които са готови да се включат в тази нова Божествена милост и да действат в рамките на тази Божествена милост.

Обаче има разлика в сравнение с нашите предишни Божествени милости. По-рано ние установявахме фокус в конкретна организация, намираща се в конкретна страна. Като правило посланикът стоеше начело на тази организация и върху раменете му лежеше цялата организационна работа. Сега избрахме друг път. По ваша молба ние ще оказваме подкрепа на тези организации, които вие създадете в своите населени пунктове.

И не чакайте никаква команда, освен повелята на сърцата си.

Вие сте дошли във въплъщение и всеки е дошъл във въплъщение с определена мисия. И вие знаете какво трябва да правите.

За вас не е задължително да създавате организация, която да обхваща  всички аспекти от дейността. Нещо повече, това не е задължително да бъде обществена или религиозна организация.

Можете да създадете търговска организация, за да утвърждавате Божествените принципи в методите на управление на бизнеса във вашите страни. Можете да откриете свой център за здравеопазване или за образование.

Единственото изискване е: Приоритет на вашите организации да бъдат Божествените принципи, заложени в тяхната основа, и оказване помощ на хората около вас.

И не се стремете към печелене на пари. Пари ще има точно толкова, колкото са ви необходими за изпълнението на вашите планове.

Парите, енергията на парите са вторичен фактор. Най-главното е чистотата на вашите сърца и желанието да изпълните Волята на Бога.

Това е вашето Служение, което сте дошли да осъществите в този свят. Настъпи времето за конкретни действия. И не ми казвайте, че не знаете какво трябва да правите. Огледайте се наоколо.

Нима очите ви не виждат къде могат да бъдат приложени вашите способности, вашите усилия, вашите ръце и крака?

Настъпи времето за конкретни действия. Дошли сте в този свят, за да действате. Бъдете добри да изпълнявате своя дълг.

Стига празни приказки и изясняване кой от вас е постигнал по-големи резултати по Пътя. Аз искам да видя какво реално можете да направите в заобикалящия ви физически свят.

Дошли сте в този свят да действате. Изпълнявайте своя дълг!

И ако досега не сте разбрали за какво говоря, ще ми се наложи да сляза при вас,  да запретна ръкави и да ви покажа какво трябва да правите.

Погледнете колко боклук има около вас.

И това не е само физически боклук. Това е боклук, с който са препълнени всичките ви средства за масова информация, телевизия, радио, Интернет, вестници.

Заемете се с почистването на боклука около вас и във вашето съзнание.

И ако някой от вас не знае къде да приложи усилията си, остава ви само да се молите, и да молите Бога за просветление, защото твърде много сте се откъснали от Божествената Реалност и дори не можете да осъзнаете доколко светът, в който живеете, е откъснат от Божествената Реалност.

Времето се промени и заедно със смяната на циклите ние избираме друг начин на действие.

Ние няма да основаваме единна организация, която би станала лакомо парче и съблазън за онези, които искат да ръководят.

Ние ще насочим нашия фокус Светлина към всяка организация, която съответства на нашите принципи и която се обърне към нас пряко или чрез този посланик за установяване на нашето покровителство. И ще действаме чрез всеки, който е подготвил своя храм за нашето идване. Просто ще се възползваме от вашата покана да влезем във вашите храмове и от вашето предложение да станете наши ръце и крака във физическия план.

И ние ще влезем във вашите храмове. И това ще стане така естествено, че вие дори няма да забележите нашето присъствие и ние ще ви посочим най-добрия път, по който можете да действате, и кое е най-неотложното, към кое трябва да насочите своите усилия.

И ако някой от вас каже, че няма никаква възможност да създаде своя организация или да създаде свой бизнес, че няма съмишленици и привърженици и е съвсем сам, тогава позволете ми да не ви повярвам.

Вие живеете сред хора  и тези хора се нуждаят от вашата помощ. Имате четири низши тела и те се нуждаят от изчистване.

Затова не ми казвайте, че не знаете какво да правите и не знаете с какво да се заемете.

Настъпи времето за активни действия. Ще ви бъде оказана помощ от Небесата във всяко ваше начинание, ако то съответства на Волята на Бога!

Какво чакате още?

Наистина да дойда при вас и да ви покажа какво да правите? Тогава подложете рамене и аз ще ви прехвърля част от моите задължения и част от моята работа.

Всеки трябва да върши своята работата. Започвайте да работите и ще се изумите от помощта, която ще ви бъде оказана.

 АЗ СЪМ Ел Мория и винаги съм с вас там, където вършите конкретни дела в името на Бога.

                                                                                                                                                                                                                    



© Татяна Микушина, 2005

Текстът на превода е редактиран на 1 октомври 2009г

Няма коментари:

Публикуване на коментар