СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

сряда, 11 април 2012 г.

Трябва да намерите всички воини на Светлината, намиращи се във въплъщение и да им напомните за тяхната мисия
Господ Ланто, 12 април 2005г.

АЗ СЪМ Ланто, дошъл при вас чрез този Посланик.
АЗ СЪМ дойдох за много важен и отговорен разговор, който ни предстои сега. Знаете, че всеки път, когато идваме да даваме диктовки, ние се стараем да предложим на вашето внимание известна част нова информация, но обикновено просто даваме нова гледна точка на известни на вас факти и информация.
Сега трябва да предложа на вашето внимание съвършено нова информация и е възможно на мнозина тя да се стори неочаквана и прекалено фантастична.
И така започвам. Вие ме знаете като Владика от Втори лъч. И това е лъчът на Мъдростта. Затова моето знание ще ви бъде предложено именно на този лъч.
Представете си човек, който е успял да балансира цялата си отрицателна карма, натрупана в неговите тела за хилядолетия прераждания. Емоционалното, менталното, етерното и физическото тела на такъв човек не съдържат енергии, неправилно използвани от него през  целия цикъл на пребиваване на планетата Земя. Как мислите, какво ще стане с този човек?
Ще може ли той и по-нататък да съществува във физическия свят или трябва да направи преход и да продължи своето съществуване в по-финия свят?
И има ли на Земята хора, които са успели да балансират цялата си карма?
Възможно е правилно да отбележите, че освен балансирането на кармата е необходимо да се изпълни и Божествения план.
А Божественият план на всеки индивид се съгласува напълно с Божествения план на планетата Земя като цяло. Затова, възможно е, много от вас да са се досетили вече, че най-вероятно такъв човек ще остане във въплъщение. Планът на Бога не се състои в това, един човек, имащ много големи достижения, да продължава да се усъвършенства извън обвързаността си с други живи същества и цялото мироздание. Затова, ако човек е балансирал своята лична карма, това не означава, че той ще направи веднага преход.
Напротив, такъв човек е много ценен в очите на Бог и на Възнесените Учители. Той не е обременен с излишен кармичен багаж, неговите чакри са свободни от кармичен боклук и започват да пренасят Божествената Енергия в пълен обем.
Разбира се, ако индивидът желае да направи преход, няма да му бъде отказано. Обаче човек, балансирал личната си карма на 100%, престава да мисли с категориите на личността. Той осъзнава своето Единство с цялата Вселена и своето пълно Единство с Бог. Затова такъв човек доброволно предоставя своите тела за осъществяване на Божествената мисия
Знаете, че освен лична карма има и карма на семейството, карма на града, карма на страната и световна карма.
Планетата като цяло е обвита в много плътни енергии, като че ли се намира под много плътна кора от отрицателна енергия. И тази кора от отрицателна енергия трябва да бъде стопена.
Човек, който е отработил своята карма, на фините нива поема задължение по трансформирането на планетната карма. Как  става това технически?
Когато аурата постигне Божествена чистота и чакрите провеждат безпрепятствено Божествената Енергия в света, такъв човек, по собствена свободна воля, започва да събира в своята аура отрицателната енергия от околното пространство и да я преработва. Също като прахосмукачка. Човекът влиза в контакт с аурите на другите хора или със сгъстената отрицателна енергия, плаваща в пространството, и с помощта на енергиите на своите чакри започва да неутрализира тази плътна отрицателна енергийна субстанция.
 Такива хора носят своето служене на света подобно на Христос. Тъй като вибрациите на тези хора се отличават прекалено много от вибрациите на околното пространство, то самото им пребиваване там се усеща от тях като постоянно, всекидневно разпъване на кръста.
Те са действително разпънати между Духа и материята.
Вътре в тези хора с помощта на чакрите им се съединяват световете.
Знаете, че чакрите на човека свързват физическото му тяло с по-фините тела. Затова, когато чакрите са напълно очистени, такъв човек представлява отворена врата между световете.
И служенето, което изпълняват тези хора, е подобно на това, което извърши Христос, когато се намираше във въплъщение. Те се принасят в доброволна  жертва в името на спасението на другите хора.
Разбирате ли за какво говоря, възлюбени? Човек доброволно избира да се намира сред плътните енергии на този свят. И тъй като неговите вибрации се различават прекалено много от вибрациите на околния свят, самото му пребиваване сред хората прилича на ежедневно разпъване на кръста. И това е действително разпъване. Такъв човек поема върху себе си кармата на света, греховете на света. Той поема в своето тяло и преработва тези грехове, като по този начин служи на света, на всички живи същества.
Описвам толкова подробно служенето на такъв човек, защото много от вас носят подобна служба в света, но е възможно не всички да осъзнават това с външното си съзнание, с бодърстващото съзнание, с физическия ум.
Всеки истински светлоносец,  който се намира във въплъщение носи своята служба 24 часа в денонощието, без сън и покой.
Затова много от вас продължават своята служба и на сън, пребивавайки в астралния план във финото си тяло като помагат да се очисти този план от отрицателната енергия. И по време на този нощен труд вашите фини тела получават истински рани. Ставате сутрин, без да си спомняте за нощните си подвизи, но усещайки се разбит и слаб, защото ангелите-лечители не са успели да окажат помощ на фините ви тела по време на нощния сън.
Искам да знаете за служенето на вашите събратя и за вашето собствено служене.
Вашата работа е безценна в очите на Бога и в очите на Възнесените Учители.
На мен дори ми е неудобно да ви моля да поемете допълнително натоварване. Прекалено малко воини на Светлината се намират във въплъщение. Много воини са забравили за своя воински дълг и са се поддали на изкушенията на този свят. Те са забравили защо са дошли във въплъщение.
Затова ви моля да намерите тези воини на Светлината и да им напомните за тяхната служба, за която са поели обещание преди своето въплъщение.
Намерете ги, дайте им да почетат тези диктовки, поговорете с тях. Нека това бъде лична беседа или публична лекция. Всеки от вас знае какво трябва да прави.
Но вие трябва да намерите всички воини на Светлината, намиращи се във въплъщение и да им напомните за тяхната мисия.
Искам да ви изразя своята благодарност за вашето служене. И се прекланям пред Светлината на Бога във вас.
 АЗ СЪМ Ланто.
© Татяна Микушина, 2005


БОГ ЛАНТО - ierarxia.alle.bg

 НЕДЕЛЯ - Ден на Бог Ланто

Няма коментари:

Публикуване на коментар