СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

сряда, 18 април 2012 г.

Култивирайте чувство на Любов в сърцето си
Възлюбеният Джуал Кхул,18 април 2005 г.
 

АЗ СЪМ Джуал Кхул, дойдох на лъча на Любовта чрез този посланик.
Да, възлюбени мои, АЗ СЪМ дойдох при вас днес, за да утвърдя Любовта.
Любовта е най-важното от всички Божествени качества.
Световете се създават с Любов. Ако не изпитвате радост във вашия живот, ако ви гнетят тежки мисли и чувства, вие просто изпитвате недостиг на Любов в своята същност.
Няма значение дали ви обичат или не. Любовта е онази сила, която се намира в дълбочината на вашето същество. Тя е във вас до тогава, докато получавате Божествена Енергия от нейния Извор.
Затова дори най-малкият недостиг на това чувство на Любов води до нехармонично състояние на съзнанието. Любовта пронизва цялото Творение и органично се вплита във вашия живот и в живота на всички живи същества.
Много от проблемите в света, ако не и всички проблеми на този свят, са свързани именно с недостига на Любов.
Дойдох да ви дам съвет как да укрепите средоточието на Любов в сърцето си.
Обещайте ми да правите това упражнение всеки ден, щом ви се появи свободна минута.
Това упражнение не изисква никаква подготовка и никакви допълнителни приготовления и условия. Можете да изпълнявате това упражнение у дома и на работа, когато се намирате на най-многолюдни места.
И така, пред очите ви трябва винаги да бъде образът на любимия човек. Разбирам много добре - много от вас могат да кажат, че не изпитват любов към никого в този свят. Това е заблуда. Вие трябва да обичате. Трябва да намерите в съзнанието си образ, към който изпитвате любов.
Нямам предвид, че това задължително трябва да бъде образът на вашия възлюбен или възлюбена. Внимателно се поровете в дълбочината на своето сърце. Намерете образа, към който можете да изпитвате любов.
Това може да бъде вашата майка или баща, вашият съпруг или съпруга, вашите деца. Това може да бъде Владиката, с когото имате връзка на вътрешно ниво.
Ако вашето сърце е толкова травмирано, че само споменаването на любимите хора предизвиква сълзи в очите ви и жалост към себе си, все пак търсете оня образ, който можете да закрепите в съзнанието си и да изпитвате към него Любов.
Това може да бъде дори вашето любимо домашно животно или любимите ви растения.
Култивирайте чувството на Любов в сърцето си.
Най-важната задача в живота ви е да си възвърнете чувството на Обич, каквото и да става. Ако сте сред хора, опитайте се да изпитате обич към околните. Обичайте хората не защото са направили нещо за вас или могат да направят, почувствайте към тях безусловна обич.
Нищо, че отначало няма да успеете да се съсредоточите задълго върху вашето чувство на Любов. Трябва да намирате поне две-три минути на ден, за да изпитвате Любов.
Култивирайте в себе си това чувство.
Ще дойде ден, когато ще можете да почувствате всеобхватна, безпричинна Любов към всичко, което ви заобикаля, към всички хора на Земята, към самата Земя, към природата, облаците, небето, дъжда, слънцето.
Ще ви изпълни чувство на Любов и Единство с всичко, което ви заобикаля. И вие наистина сте всичко това едновременно. Разберете, че вашето съзнание, вашето човешко съзнание е това, което ви отделя от околния свят, но вашата природа и природата на всичко, което ви заобикаля, са еднакви.
Всичко е Бог. Отделянето ни от Единството с Бога е само в нашето съзнание.
Да поговорим сега за нещо друго. Искам да използвам възможността да ви дам информация, която ще ви бъде полезна именно в този момент.
Вашето въплъщение на Земята се случва в едно сложно време, когато се извършва разделяне във вашия свят. Смениха се космическите цикли, на Земята идват нови енергии. Енергиите на Любовта и Единството. Тези енергии носят влиянието на планетата Венера, моята родна планета.
Няма нито едно живо същество, което да не изпитва върху себе си влиянието на тези енергии.
Но въздействието на тези енергии не е благотворно за всички .
Във вашия свят има същества, които дотолкова са разрушили своята връзка с Божествения Източник, че тяхната същност вече не може да възприеме тези енергии. Те са мъртви. Както слънцето свети за всички растения и оказва благотворно въздействие върху тях, способства за тяхното развитие и жизненост, то огрява и мъртвите растения, които са изсъхнали. Под въздействието на слънцето тези растения изсъхват още повече и стават годни за печката. Така в скоро време всичко отживяло  ще бъде събрано и изгорено в космическата пещ.
Добрият градинар наблюдава градината си и навреме изгаря изсъхналите дървета, не позволява инфекцията от тях да се разпространи върху здравите растения.
Това, което ви казвам сега, е много тъжно. Но това е истината, с която се сблъсквате във вашия живот. Загубите са неизбежни и всеки сам за себе си избира своя път. Всяка минута от пребиваването си на Земята вие правите избор. Или избирате Бога, Живота, или избирате смъртта.  Колко много пъти сте чували, че идва времето, когато ще се отделя зърното от плевелите. Колко много пъти сте чували, че бурените трябва да бъдат отделени и изгорени.
Никой, дори тези, които са далеч от Бога, не може да каже, че не е чувал тази фраза поне веднъж в живота си.
На какво се учудвате? Времето дойде. Хората, които не могат да усвоят новите вибрации и не могат да осъществят прехода на новото ниво на съзнание, ще попаднат в ръцете на градинаря, който ще се погрижи за по-нататъшната им съдба.
А градинарят в нашата вселена е сам Господ Бог.
Ето защо няма за какво да се тревожите. Всичко се случва по Волята на Бога, всички срокове и цялата работа, свързана с тях, ще бъде извършена навреме и в точно съответствие с Божествения план.
Какво да правите през това време? Учете се от природата. Идете в гората и вижте какво става там.
Там има изсъхнали дървета и прогнили дънери. Но има и млади филизи. И животът продължава. Пчелите жужат, птиците пеят, цветята цъфтят. Цари пълна хармония.
Всеки от вас представлява уникално цвете в тази гора. Затова вие трябва просто да цъфтите и да изпитвате Любов към всичко наоколо.
Вземайте пример от природата около вас.
Всяко цвете просто цъфти. То не се бори нито с изсъхналите дървета, нито с прогнилите дънери. Всичко е подчинено на Божествения закон и всичко се случва в съответствие с Божествения закон.
Вие сте чували за времето на жътвата. Мислили сте, че то е близо. Но неизвестно защо никой от вас не се разтревожи, когато времето на жътвата настъпи. А жътвата върви с пълен ход.
Всичко става толкова естествено, че хората дори не забелязват тази жътва. Всичко се случва в нужното време и в пълно съответствие с Висшия Закон.
Днес ви дадох много полезна информация. И въпреки, че подадох тази информация  в много мека форма, за мнозина ще бъде тъжно да чуят за протичащите на Земята събития.
Все пак аз ви призовавам все по-често да изпитвате Любов към всичко живо. Защото само Любовта е способна да твори чудеса във вашия живот и в живота на всички хора около вас.
Вие обичате, значи сте живи! Това е главното.
АЗ СЪМ Джуал Кхул, който беше с вас днес.
 
© Татяна Микушина, 2005

Няма коментари:

Публикуване на коментар