СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

събота, 7 април 2012 г.


Пътят към Небесата е вътре във вас
Бабаджи, 8 април 2005

АЗ СЪМ Бабаджи. Дойдох чрез този Посланик.
Възможно е да не ме знаете. Приех въплъщение в края на миналия ХХ век в Индия. Аз не бях роден в този смисъл, както се раждат децата. Бях създаден със силата на мисълта.
Идвах, за да възстановя традициите на истинната вяра в Индия. Бях въплъщение на Шива.
О, това е много сложно за разбиране как един и същ Владика може да идва чрез разни хора, по различни пътища на въплъщение. Но трябва да кажа, че Владиците, Висшите Същества, дошли да помогнат на Земята и нейното човечество, търсят всякакви възможности, за да присъстват във физическия свят.
Сега вашият свят е много плътен и не позволява на Висшите Същества от Светлина да пребивават сред вас дълго време. Затова ние използваме частични въплъщения или временни пребивавания в хора, които по съответния начин са подготвили своите телесни храмове, за да ни дадат възможност да присъстваме в тях.
Когато каните гости, вие се стараете да въведете порядък в къщи. Прибирате ненужните вещи, избърсвате прахта, миете пода.
Много е странно да се наблюдава, как мнозина от вас очакват да се случи чудо, очакват присъствие в себе си на Висши Владици или желаят да общуват със своята Висша част, а не предприемат никакви усилия поне да почистят праха на своите плътски мисли и ненужните вещи на човешките желания.
Нашите светове са много по-близо, отколкото ви се струва. И нашият свят е винаги отворен за общуване с вас. Трябва само да се настроите на нужната честота на нашите вибрации. Ние сме готови да общуваме с хората, намиращи се във въплъщение, остава въпросът, готови ли сте вие?
Макар че няма да крия, тези места, които обитавате, не са подходящи за нашето присъствие. По време на моето последно въплъщение, независимо че почти не посещавах големите градове, ми бяха необходими значителни усилия, за да възстановя своите енергии, да приведа в порядък своя храм след пребиваването ми сред хората, за да позволя на Висшите Същества да общуват с мен.
Живеех в Индия. Но имах възможност да наблюдавам хора, които пристигаха от Европа и Америка.
Тяхното съзнание и манталитет много силно се отличаваха от съзнанието на хората, живеещи в Индия. Основното обучение и знанията, които ми се налагаше да давам на тези хора, това бе Божественото чувство, Божественото усещане, което им изпращах по време на моите проповеди.
Изливах тази Божественост, тази Благодат от своите чакри. И давах възможност на всички присъстващи да изпитат това чувство на Благодат.
Беше удивително да се наблюдава как горделивите чужденци разцъфваха в мое присъствие, как забравяха за своите цивилизационни проблеми и се обръщаха към обикновения живот и Божественото общуване.
Ако можехме да пребиваваме в голям брой хора, подготвили своите храмове за нашето присъствие, тогава можете да си представите как би се променила ситуацията на планетата.
Мнозина искат да получат тази Божествена връзка, за да утвърдят своето его. Много е интересно да се наблюдава как човек се опитва да носи две големи дини под една мишница.
Той иска да получи Божествено общуване и едновременно иска да утвърди своето его.
Как мислите, може ли такъв човек да получи Божествено общуване?
Човек винаги получава това, към което се стреми. Ако човек желае силно да получи Божествено общуване, но не е въвел ред в своя храм, необходим за идването на Висшите Същества, тогава той ще общува, но само с онези същества, които съответстват на нивото на неговото съзнание.
Има доста много същества, които само това и чакат,  да попадне в ръцете им такъв човек и те да го управляват и да говорят чрез него. Знаете, че подобното привлича подобно.
Затова се изисква да се отречете напълно в своето съзнание от всякакви човешки желания, от всякакви мисли, свързани с получаването на някакви преимущества лично за себе си.
Просто отдавате всичките си недостатъци и несъвършенства на Бога и казвате: “Господи, да, несъвършен съм, но те обичам, Господи. Помогни ми. Помогни ми, Господи. Тъгувам по Теб, тъгувам по Твоята Благодат, по Твоята Любов. Няма нищо в този свят, което да ме привлича, Господи. Искам да бъда Единен с Теб. Искам да изпълня всяко твое желание. Ще Ти служа. Ще служа на всички живи същества, в които пребиваваш. Помогни ми, Господи. Аз съм Твой”.
След такъв призив, ако сте го направили искрено, от цялото си сърце, вие ще получите нашата помощ.
Но заблудата на хората е свързана с това, че те мислят, че веднага ще получат Благодат и ще станат най-съвършените в плът. За съжаление, с този ваш призив пътят ви към Бога едва започва.
Ще ви кажа какво ще последва след този призив. Вие ще получите ускорено отработване на кармата си. Ще се сблъсквате със ситуации извън вас, в заобикалящия ви свят, и със ситуации вътре във вас, във вид на психологически проблеми, които ще възникват пред вас без отдих всеки ден.
Ще получите възможност да докажете на Бог, че действително сте готови да изпълните това, което сте обещали.
Вашата устременост към Бога трябва да ви помогне да преодолеете тези тестове и трудности, колкото и тежки да са те.
Това е етапът на ученичеството. Този етап може да премине без присъствието на въплътен Учител до вас. Енергиите, които се съдържат в аурата ви, ще бъдат за вас най-добрият учител. Тези енергии ще доведат при вас ситуациите, през които трябва да преминете, за да докажете, че действително сте готови да се разделите с всичко, което ви привързва към този свят.
Не е нужно да се лишавате от всичко: семейство, работа, дом, богатство. Но трябва да се разделите с привързаността си към всяка вещ от този свят. И не само към реални вещи, които могат да се пипнат с ръка, но и с тези вътрешни проблеми, които са ви присъщи и които ви съпровождат живот след живот. За някого това е завистта, за някого това е критиката, осъждането, за някого това е жалостта към самия себе си. Доста много са качествата, с които трябва да се разделите. Това е много болезнен процес. Защото за времето на пребиваване на Земята вие буквално сте се сраснали с тези качества. И ви се налага да ги откъснете от себе си. Все едно, че ви се налага да късате от себе си парчета кожа. Но това е друга болка. Душевна болка, но тя понякога е абсолютно непоносима.
Ако срещнете учител, който ви каже, че ще ви избави от кармата ви, от проблемите ви, и ще вземе всичко върху  себе си, никога не вярвайте на такъв учител. Независимо дали ви иска за това пари или не.
С вашите проблеми и с вашия кармичен товар можете да се разделите само вие.
Външният учител може само да ви подсказва тези проблеми, но не и да ги решава вместо вас.
Затова идвам, за да ви предупредя за сложността на вашият път и за да ви окажа помощ, ако е възможно, с моите съвети.
Разбирам цялата сложност на ситуацията, в която се намирате, когато понякога нямате възможност да получите съвет от истински Гуру, намиращ се във въплъщение. А вашите души се нуждаят от съвет и помощ. Ние от своя страна се стараем да ви окажем такава помощ и да ви дадем съвет.
Затова рано или късно ще се срещнем.
Небето и Земята ще се срещнат. И това ще стане вътре във вашия храм. Защото Пътят към Небесата лежи вътре във вас. Може да обиколите цялата Земя в търсене на истински Гуру, може да изхарчите за това всичките си спестявания, но така и да не намерите нищо.
А вратата към Небесата в действителност се намира вътре във вас. Сега дори имате всички необходими ключове за тази врата. Но последното усилие за отключване на вратата все пак трябва да направите сами.
Радвам се на нашата днешна среща и мисля, че тя беше полезна за вас.
АЗ СЪМ Бабаджи и ви изпращам своята Любов.

© Татяна Микушина, 2005

Няма коментари:

Публикуване на коментар