СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

петък, 20 април 2012 г.

Вземете за основа на дейността си Божествените идеи, които се дават Владиците
Владика Годфре, 21 април 2005 г.

  
АЗ СЪМ Годфре. АЗ СЪМ дойдох чрез този посланик.
Възможно е да не знаете за мен. Аз съм по-известен в Америка, страната, която много обичам и в която са преминали много мои въплъщения. Аз присъствах при създаването на тази страна и винаги съм се стремил да поддържам принципите на демокрацията и свободата. Всичко може да се промени, но демокрацията и свободата трябва да останат в основата на страната. И докато тези принципи остават непоклатими, тя ще процъфтява.
В действителност на съвременния етап от историческото развитие няма нищо по-важно от принципите на свободата и демокрацията, които трябва да бъдат в основата на всички държави, съществуващи на света сега. Свободата и демокрацията са гаранти, че страната няма да се отклони към тоталитаризма и ще бъдат осигурени благоприятни условия за живот на всеки жител на страната, а не само за управляващия елит.
Напълно си давам сметка, че днес се обръщам предимно към жителите на Русия и онези страни, които в последно време видяха в заобикалящата ги действителност не само малко свобода и демокрация, но и не видяха нищо, което макар и отдалече да напомня на свобода и демокрация.
Ако човек се роди в затвор и прекара там по-голямата част от живота си, то състоянието на свободен човек може да бъде  толкова недостъпно за възприемане от съзнанието му, че разказите на тези, които идват отвън вероятно ще му се сторят приказка.
Свободата е преди всичко състояние на ума, състояние на душата на човека. И това е, към което трябва да се стремите с цялото си същество.
Повярвайте ми, колкото по-успешно Русия и съседните й страни успеят в най-близко време да реализират в живота си принципите на свободата и демокрацията, толкова по-бързо и по-успешно ще бъде постигането на Божествените планове за тези страни в следващите десетилетия.
Съчетаването на свободата и демокрацията с дълбока истинска вяра в Бога - това е, което в най-близко време ще преобладава в Русия и в съседните й страни.
Зная, че сега възприемате моите слова като приказка. И навярно сега не придавате голямо значение на словата ми. За малко ли неща ви говорят Възнесените Владици, които толкова се различават от всичко, което ви заобикаля, че изглежда, че това няма никакво отношение към вас и към живота ви.
Грешите, възлюбени, всичко, което ви говорим, всяка казана от нас дума е много важна за вас. Разбирам, че такова изобилие от диктовки може да разсее възприятието ви от многото напълно конкретни неща, указани от нас. Затова обещайте ми, че ще препрочитате тези диктовки. Занапред всеки ден ще четете по една диктовка, дадена чрез този посланик. Ще се замисляте над всяка дума от тези диктовки. И ще разберете, че няма нито една дума, казана напразно. От това, което ви препоръчахме няма нищо, което да не е крайно важно именно в този момент, именно за вашите страни и особено за Русия.
Моля,  подхождайте много внимателно към словата в тези диктовки. И аз ви моля  да отделяте специално внимание на упражненията и препоръките на Владиците,  дадени ви в изобилие.
Възлюбени, това е въпрос на вашата вяра. Доколкото вярвате, че Възнесените Същества са способни да разговарят с вас и да ви дават своите наставления, дотолкова успешна ще бъде реализацията на плана на Бога за Русия в най-близко време.
Сега не ми се иска да си спомням неотдавнашния печален опит на Америка. Но погледнете, през почти целия 20 век Възнесените Същества даваха своите препоръки, своите знания на народа на тази страна. Това беше безпрецедентно изливане на Светлина и Божествена Мъдрост.
Създава се усещането, че диктовките на Владиците бяха възприети от мнозина, да не кажем почти от всички, като поредното развлекателно мероприятие. Нещо подобно на бейзбол или на театрално представление.
Моля ви, възлюбени, отнесете се сериозно към дадената ви от Бога възможност с новата Божествена милост.
Само от вас самите, от това как ще възприемете всичко, изложено в тези диктовки и доколко ще сте способни да го претворите в живота си, зависи успехът и скоростта на преобразованията за народите във вашите страни.
За Бога няма нищо невъзможно, възлюбени, и Бог може да ви даде най-доброто правителство и най-добрите условия във вашите страни. Но ако вие в съзнанието си не сте готови да приемете тази Божествена милост, тази милост така и ще си остане възможност и няма да може да съществува във вашия свят.
Всички благотворни изменения във външните обстоятелства на живота ви и промяната на условията за съществуване във вашите страни се определят само от нивото на вашето съзнание и от това, доколко в съзнанието си сте готови да приемете принципите на Божественото ръководство  и Божествената помощ за вашата страна.
Затова отново и отново ви казвам. Вземете тези диктовки. Четете ги. Това е онзи инструмент, който е способен да промени съзнанието ви, да ви даде импулс и посока на движение за близките десетилетия.
От недалечното минало вие помните как ви заставяха да конспектирате материалите на вашите партийни конгреси и трудовете на основателите на марксистката идеология. Тайната е проста. Човешкото съзнание е много подвижно и непостоянно и за да заседне нещо в него, е необходимо многократно повторение, дори заучаване наизуст.
Вие смятате, че словата на Владиците имат за вас по-малко значение, отколкото думите на хората, които цитирахте и изучавахте десетилетия?
За да се промени животът около вас е необходимо да се промени вашето съзнание. Вие получихте достатъчно знания. И в най-близко време задачата ви се състои в това, да разпространявате тези знания сред колкото може по-широк кръг от хора, способни да възприемат и усвоят тези знания. Но преди всичко трябва вие самите  да усвоите тези знания. Вие променяте съзнанието си и само тогава се изменя светът около вас. Така е устроено човешкото съзнание, че то постоянно се нуждае от външно учение, от външни ориентири, към които да се устремява. Може да наречете това идеологически постановки, аз бих предпочел да го наречете Божествени ръководни принципи.
Идеите движат света. Затова моля, вземете за основа на дейността си тези Божествените идеи, които ви дават Владиците. Няма нищо лошо, ако станете обсебени чрез прилагането на Божествените ръководни принципи в живота си. Най-малкото, такова обсебване ще бъде по-полезно за душите ви от стремежа към преходните митични ценности на този свят.
И пак както винаги, пред вас стои въпросът за избора. Какво да предпочетете? Да изберете този свят с неговия фалшив външен блясък и златни телци или да изберете Божествения свят. Да изберете илюзията или да изберете Божествената Реалност. Вие правите само този единствен избор през целия си живот и живот след живот. И ако се върнем към качествата свобода и демокрация, то бих искал и в тези качества да различавате нюансите, присъщи на този свят и присъщи на Божествения свят.
Колкото и да говорите, че Русия е свободна демократична страна, тя няма да бъде такава, докато качеството свобода, Божествена свобода, не покълне във вашите сърца и от вашите сърца не се разпространи из цялата страна и целия свят.
 
АЗ СЪМ  Годфре, бях с вас днес.
И аз ви надарявам с импулса Свобода от моето сърце.
© Татяна Микушина, 2005
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар