СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

петък, 20 април 2012 г.

 Основната задача , която изпълнявате на Земята е повдигането на съзнанието на земляните
Будда на Рубиновия Лъч, 20 април 2005 г.
  
АЗ СЪМ Будда на Рубиновия Лъч, дошъл чрез този посланик. АЗ СЪМ заемащ поста Будда като длъжност на Рубиновия лъч.
Дойдох да ви дам някои знания за Йерархията на Рубиновия Лъч.
Знаете, че преди много години, по земните мерки преди милиони години, Владиците от Йерархията на Рубиновия Лъч слязоха във физическия план на планетата Земя. Ние се въплътихме в телата на хора. Всеки от нас получи възможност да пребивава в много тела като част от Висшите тела на хората.
Имаше индивиди, които по своето развитие и по вибрациите си не можеха да ни приемат. Имаше индивиди, които получиха значителна част от Съществата на Светлината като съставна част от себе си. Имаше и такива, които получиха съвсем малка искра.
Така е устроена тази вселена и такъв е пътят на еволюцията на всичко живо в нея, че когато настъпи моментът, Висшите Същества отдават своите постижения в служба на живота и се сливат с низшата форма на живот, за да й дадат необходимия импулс за развитие на Божественост.
Знаете, че глава на Йерархията на Рубиновия Лъч е Санат Кумара, който е дошъл при вас от планетата Венера в трудно за планетата Земя време. Оттук е и връзката на планетата Венера със Земята. Нашите еволюции са много тясно преплетени. Практически всеки коренен земен жител има в състава на Висшето си тяло частица от венерианци.
Това ново знание и разбиране, което сега ви давам, просто пояснява известния ви факт на слизането на 144 000 венерианци в телата на хора.
Вие знаете или сте чували за това по-рано. Аз малко ще разширя и ще конкретизирам вашето знание.
Въплъщението на Владиците в тела на хора ставаше по различен начин. Много рядко и то в много далечни времена Велик  Владика е можел да пребивава в тялото на човек с цялата мощ на Светлината си. Като правило, един Владика от Венера давал своята Светлината и своите   достижения на много земни хора. Този процес може да се сравни с това, което се получава, когато вземате парче масло и го разрязвате на части, за да го сложите в отделните порции каша.
Затова онези Владици, които са ви известни като Възнесени  Владици, са отделили значителна част от себе си, която пребивава във въплъщение в различни хора.
И докато човек, притежаващ в състава си частица от Владиката, е подвластен на закона за кармата и е принуден да се въплъщава на Земята, Владиката не може да напусне планетата Земя и да стане Космическо Същество. Той е привързан към вашата планета и към телата ви.
Знаете, че вие, всеки от вас, принадлежи към някакъв лъч и чувства връзка с определен Владика. Сега знаете защо имате тази връзка.
И докато и последният човек, намиращ се във въплъщение, не преодолее своето его, своята карма и не достигне нивото на съзнание на Възнесеното Същество, дотогава  Възнесените Владици ще се намират на Земята и ще служат на човечеството.
Това са много тайни и много специфични знания.
Знаете, че в действителност в тази вселена всичко е Бог. И всеки от вас представлява само частица, клетчица, атом от това Божествено тяло. С издигането на своето съзнание вие разбирате, че няма разлика между вас  и всички живи същества и сте готови да се пожертвате за благото на всички живи същества. Колкото по-високо е нивото на постиженията ви, толкова по-високо ниво в космическата йерархия заемате и толкова по-просто за вас е да се принесете в жертва заради живота във вселената.
Такъв е закона на тази вселена. Висшето се жертва заради низшето, за да даде възможност на низшите прояви на живот да се развиват и да постигат по-високо ниво на съзнание.
Затова, когато Великите Учители идват във въплъщение на Земята, те учат, че онзи, който има по-големи достижения, е по-голям служител на всички.
Качеството на сърцето заставя човека с по-високо ниво на съзнанието да се принесе в жертва за развитието на съзнанието на онези, които стоят на по-ниско стъпало на еволюционната стълба.
И когато достигнете стъпалото на Будда, вие можете да дарите себе си, да дарите присъствието си на милиони живи същества.
И има Възнесени Владици, привързани към планетата Земя, а има и Космически Същества, чийто дом е целия космос, цялата вселена: и те могат по свое желание  и в съответствие с Космическия Закон да проектират части от себе си в много живи същества, за да осветят с допълнителен импулс от Светлина, с допълнителен разум съществата, намиращи се на низшите етапи на еволюционното развитие.
И аз, Будда на Рубиновия Лъч, имам възможност да пребивавам в телата на много земни хора. Аз притежавам делимост на съзнанието и мога едновременно да се намирам във въплъщение в телата на хиляди и милиони  и да пребивавам във извисено състояние на съзнанието.
Това е качеството, което ви предстои да придобиете. Необходимо е постоянно да осъзнавате, че пребиваването ви на Земята е временно и основната задача, която изпълнявате на Земята, това е издигане съзнанието на земните хора. Да доведете съзнанието на земните жители до ниво Извисено състояние на съзнанието.
А по-нататък, когато няма да бъдете сковани от земните догми и ограничения, пред съзнанието ви ще се открият омайни перспективи.
Еволюцията е безпределна.
Днес се опитах да разширя съвсем малко хоризонтите на вашето възприемане на мирозданието. Може би някои от вас ще възприемат с удоволствие, като отдавна известен на подсъзнателно ниво факт,  знанието за присъствието на Възнесен Владика във вас , а на други това ще се стори прекалено фантастично. Вие се намирате на различни етапи от развитието на съзнанието си.
И тъй като тези диктовки се дават на много широка аудитория, то аз ви дадох тази трошица ново знание на много достъпно ниво.
Когато вървите по своя път, вие сте свързани на вътрешно ниво с мнозина и вашите постижения се предават на финия план веднага на хиляди и милиони хора. И когато се сривате в съзнанието си до нивото на пещерния човек, това също оказва влияние на хиляди и милиони живи същества.
Никога не бива да се боите, че ще влезете не където трябва. Не се страхувайте да експериментирате. Не се бойте да грешите.
Винаги ще получите помощ по пътя си и винаги можете да помолите за помощ.
Вие не сте сами. Намирате се под надеждна опека и защита. Но само докато искате да следвате Пътя и се подчинявате на Закона, който съществува в тази вселена.
Но ако по свободна воля поискате да се отделите от тази вселена и да живеете по свои собствени закони, то и това никой не ви забранява.
В такъв случай обаче свободата ви ще се простира до определена граница, отвъд която ви грози състоянието на небитие. Разберете ме правилно, не искам да ви стресна и да ви изпълня със страх. В действителност, дори когато ставате толкова опасни за плановете на Бога за тази вселена, че ви грози небитие, вие никъде не изчезвате. Вие продължавате да съществувате като енергия, изчезват само записите от вашето съзнание, които не съответстват на Божествения план. И вие започвате еволюцията си от най-ниското ниво, отново издигайки се по стъпалата на еволюцията, които продължават в безкрая.
АЗ СЪМ Будда на Рубиновия Лъч и изпращам своя Рубинов Лъч на онези от вас, които са готови да го приемат.
Рубиновият Лъч, който е концентриран израз на Любовта, е способен да разбуди вашето съзнание и да ви разкрие перспективите на по-нататъшния ви Път.
 АЗ СЪМ Будда на Рубиновия Лъч
 
© Татяна Микушина, 2005



Няма коментари:

Публикуване на коментар