СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

С НАСТЪПВАНЕТО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ,С ПРОМЯНАТА НА ЦИКЛИТЕ,ИЗВИСЕНИТЕ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА СА НАМИРАЛИ НАЧИН ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПОСЛАННИЦИ ДА ДАДАТ НЕОБХОДИМАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТНОТО ВРЕМЕ.ТУК ВИ ПРЕДСТАВЯМ НОВОТО УЧЕНИЕ ДАДЕНО СЕГА ЧРЕЗ ПОСЛАННИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТУК НА ЗЕМЯТА ТАТЯНА МИКУШИНА " СЛОВО НА МЪДРОСТТА" ТЕЗИ ДИКТОВКИ СЕ ЯВЯВАТ ЕДИН УНИКАЛЕН ДАР ЗА НАС ОТ НЕБЕСАТА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УСВОИМ В ПЪЛНИЯ ИМ ОБЕМ,ТЪЙ КАТО ТОВА Е СПАСИТЕЛНОТО ВЪЖЕ,КОЕТО НИ ДАВАТ НАШИТЕ ПО ГОЛЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ.МОЛЯ ДА СЕ ОТНЕСЕМ СЪС НЕОБХОДИМАТА УВАЖЕНИЕ И СЕРИОЗНОСТ ТЪЙ КАТО Е ИЗПОЛЗВАНА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЕНЕРГИЯ ЗА ДА СТИГНАТ ТОЧНО ДО НАС В ДОМОВЕТЕ НИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ. ДИКТОВКИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И МОГАТ САМО ДА НИ ПОМОГНАТ ДА ИЗВИСИМЕ СЪЗНАНИЕТО СИ НА СЛЕДВАЩОТО СТЪПАЛО С НАЙ-МАЛКО ЗАГУБИ И СЪТРЕСЕНИЯ.В ТЯХ ЩЕ НАМЕРИМ КЛЮЧОВЕТЕ,ТЕХНИКИТЕ И МЕТОДИКИТЕ ЗА ТОВА КАК ПРЕХОДА ДА ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕСЕЛ,ПО-ИЗВИСЕН ПО- КРАСИВ.

ЗАВИНАГИ ПОБЕДА!


ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
Мария Михайлова






ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ НА СИРИУС
Новина за пожара при Ашрама на Татяна

четвъртък, 5 април 2012 г.

Насочваме нашия фокус на Светлината към земята на Русия
Възлюбеният Ланело, 6 април 2005 год.

 
АЗ СЪМ Ланело, дошъл при вас чрез този посланик.
Помните ли ме? АЗ СЪМ този, който основа организацията Самит Лайтхауз в Америка през 1958 година. Основах тази организация, ръководейки се от указанията на Ел Мория и другите Възнесени Владици, които подкрепяха тази организация в продължение на почти 40 години от съществуването й до момента, когато Ел Мория оттегли подкрепата си за нея през 1997 година.
Трябва да ви съобщя нова информация, отнасяща се до нашата подкрепа на организациите, съществуващи сега в Америка.
Вероятно знаете, че съществуват няколко организации в различни щати, в това число и в Монтана, които се обявиха за наследници на Самит Лайтхаус, а хората, основали тези организации, се обявиха за посланици.
Настъпи моментът, когато трябва да ви помогна да се справите с объркването във вашите умове, свързано с наличието на такова голямо количество организации и посланици.
Моето желание е да ви дам ръководство как трябва да се отнасяте към всичките тези организации.
За съжаление ситуацията в Америка е такава, че нито една организация няма подкрепата на Възнесените Владици и нито един посланик, който се е провъзгласил за посланик на Великото Бяло Братство, в действителност не е посланик на това Братство.
На Америка е отказана по-нататъшната подкрепа на всяка организация, която се намира на нейна територия.
Твърде много Светлина, твърде много енергия беше изразходвана от Възнесените Същества за създаването на такива организации като Мост на Свободата, Движението АЗ СЪМ и накрая Самит Лайтхаус. Беше освободена толкова много Светлина чрез тези организации, че едва ли такова количество Светлина, за толкова кратък период от време, е било освобождавано изобщо в историята на Земята.
Хората на Америка имаха възможност да присъстват на пряко общуване с Възнесените Същества, случващо се буквално пред очите им. Те имаха възможност да усещат Светлината, освобождавана при диктовките.
Те буквално долепяха устни, и пиеха, и пиеха тази Светлина.
Ние напоихме жадните, дадохме им знания точно в такава степен, в каквато можеше да бъдат дадени тези знания в дадения момент в конкретната страна.
И какъв е резултатът, който получихме? Няма да ви разкрия голяма тайна, ако ви кажа, че хората, поемали с десетилетия Светлината на диктовките, се изхитриха да използват 90% от тази Светлина за вътрешни разпри и свади.
Можете ли да си представите какво им беше на Възнесените Същества, да наблюдават как Светлината, вливана от тях с любов в сърцата на хората, се превръщаше в пепел на укоряването, завистта, ревността и други негативни чувства, присъщи на хората.
Какво ни е било, възлюбени, да наблюдаваме изкривяването на даваната с такава любов от нас Светлинна Енергия.
Безпрецедентната милост на Небесата се провали на земята на Америка. И аз трябва да констатирам този печален факт. На нито една организация, поне в обозримото бъдеще, няма повече да бъде дарена подкрепата на Възнесените Същества.
Ние се опитвахме многократно да закрепим фокус на светлината върху територията на Америка и всеки път търпяхме поражение от страна на непредсказуемите и нереални части на нашите въплътени последователи.
АЗ СЪМ Ланело, дошъл при вас да ви съобщя този тъжен факт.
Ние се оттегляме от земята на Америка и преместваме нашият фокус от Светлината върху Земята  Майка – Русия.
Знаете, че първоначалният замисъл на Великото Бяло Братство беше именно в Русия да се закрепи фокус на Светлината за реализиране на плановете на Братството в тази страна, страна любима на Бога.
Но съпротивленито от страна на силите на тъмата беше толкова голямо, че се наложи да отстъпим. И през целия ХХ век ние не можахме да действаме на територията на Русия по силата на стеклите се там кармични обстоятелства. Знаете, че аз и Елизабет бяхме въплътени като принц Алексей и принцеса Анастасия, но нашата мисия беше прекъсната още в самото начало от революцията и последвалия разстрел на царското семейство.
Тежката карма на това действие легна върху целия народ на Русия. И това, което наблюдавате сега в тази страна – разруха като при война в отсъствието на явни бойни действия на физическия план, която е следствие на кармата посята от разстрела на царското семейство.
Русия е отблъсквала много врагове в своята история. И аз винаги съм се отнасял със съчувствие към мъжествените хора на тази страна. Но  никога до сега на нея не й се е налагало да се сблъсква с невидим враг. Враг, който е проникнал в сърцата и умовете на хората и ги заставя да извършват действия, които по никакъв начин не се съгласуват с Божествения замисъл за тази страна.
Ние отново преместваме своя фокус в тази Земя Майка – Русия.
И аз се обръщам  сега към онези жители на Майка Русия, които могат да ме чуят и могат да прочетат тази диктовка.
Пред вашите очи е примерът на Америка. Пред вашите очи е примерът на Русия с действията, които тя допусна в миналото по отношение на Божиите посланици, представителите на Йерархията на Светлината.
Ситуацията на планетата Земя е толкова непредсказуема, че ние не можем предварително да предскажем доколко успешни ще се окажат този път  нашите усилия.
Но мога да ви уверя, че успехът на делото, предприето от Владиците сега, изцяло и напълно трябва да бъде обезпечен от вашите лични усилия.
Да, ние вложихме много Светлина в земята на Америка и не успяхме да пожънем нищо стойностно там. Всяка нова милост се дава в много по-ограничени условия и с много по-големи ограничения.
Ето сега вие трябва да започнете да действате, без да имате организация, в която Владиците да могат да закрепят своя фокус, без да имате парични средства, нямайки нищо друго, освен вашите ръце, крака, глава и предаността на вашите сърца.
Това са сурови условия и сурово изпитание за светлоносците на тази страна.
Но мога да ви уверя, че сега на територията на Русия са въплътени най-добрите представители на Светлината, най-добрите синове и дъщери на Бога.
 И всеки от тях ще приеме за чест да изпълни своята Божествена мисия в каквито и сурови условия да се наложи да се действа на територията Русия днес.
Имате посланик и имате възможност да получите това наставление и наставленията на другите Владици.
В действителност не ви е нужно нищо друго, за да започнете да действате.
Ние хранихме синовете и дъщерите на Бога в Америка в продължение на почти целия ХХ век.
Сега сме принудени да се върнем на Земята на Русия и да намерим опора в сърцата на нейните синове и дъщери, които не получиха толкова много Светлина, не получиха толкова много от нашата грижа и опека, но които са напълно зрели деца на Светлината и са способни да действат във всякакви обстоятелства и в най-суровите условия, характерни за тази страна.
Вие получихте вашите тестове, получихте вашите изпитания без да се намирате в оранжерийните условия на Самит Лайтхаус. Получихте вашите посвещения от самия живот в условията на Русия.
И издържахте при толкова тежки условия.
Това, което в условията на Америка беше лесно да се осъществи по силата на принципите на свободата и демокрацията, заложени в основите на тази страна от Сен Жермен, в условията на Русия винаги се е удавало с огромен труд.
И твърде много синове и дъщери на Бога загинаха в лагерите и психиатричните болници. Наложи ви се да преминете през сурови изпитания и това закали сърцата ви.
Ние установяваме нашия фокус на Светлината върху Земята на Русия. И сега само от вас и вашите усилия зависи как ще реализирате нашата подкрепа.
Ние ви отваряме Пътя. Но ще вървите по него  със собствените си крака. 
АЗ СЪМ Ланело. И дойдох да ви известя за новата милост за Русия, която вече започна!
 

© Татяна Микушина, 2005
ФИЛМ ЗА ЛАНЕЛО

   Ключова нота   на  Ланело   Ралф Уилямс   «Зелени Ръкави»

Няма коментари:

Публикуване на коментар